Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο - 1 νεκρός και 4 τραυματίες

Ένας νεκρός και 4 τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη σήμερα στις 10:30 σήμερα το πρωί στο Ωραιόκαστρο.
- Νεκρός ένας 63χρονος άνδρας
- Δύο παιδιά και δύο γυναίκες οι τραυματίες


Τραγωδία πριν από λίγο στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου στο ύψος της διασταύρωσης του σούπερ μάρκετ Βερόπουλος. ΙΧ του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο έπεσε πάνω στην στάση των λεωφορείων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε αυτή, και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις.


Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νεαρός οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου ήταν αυτός που έχασε τον έλεγχο του οχήματος του όταν  άλλος οδηγός που ήθελε να στρίψει αριστερά παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να κάνει επικίνδυνο ελιγμό το συγκεκριμένο όχημα και να πέσει στην στάση.

Θυμίζουμε ότι οι φωτεινοί σηματοδότες στο σημείο είχαν πρόσφατα επισκευαστεί μετά από τροχαίο που είχε γίνει τον Μάιο στο σημείο.Οπως όμως καταγγέλλουν οδηγοί στο oraiokastro24 δεν λειτουργούσαν σωστά αφού δεν άναβε ποτέ πράσινο για να στρίψει κάποιος προς τον Βερόπουλο, ή από τον χώρο του Σούπερ μάρκετ να βγει στον κεντρικό δρόμο.
http://www.oraiokastro24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom