Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Γίνεται πλιάτσικο κατά τη μεταφορά από το παλιό στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου;


Πλιάτσικο στο νοσοκομείο ;
Από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφορά από το παλιό στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Ωστόσο στο ΑγρίνιοCulture.gr φτάνουν καταγγελίες πως πολλά πράγματα στη διαδικασία μεταφοράς έχουν κάνει φτερά….


Από τον εξοπλισμό του παλιού νοσοκομείου (όχι μόνο υγειονομικό υλικό, αλλά και γραφεία, καρέκλες ντουλάπες κτλ) δεν πρόκειται να μεταφερθούν όλα στο νέο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που λάβαμε κάποιοι από τους εργαζόμενους και όχι μόνο, αφού οι καταγγελίες μιλούν και «άγνωστους επισκέπτες», παίρνουν και ένα «σουβενίρ» για το σπίτι… από το εξοπλισμό που πρόκειται να μείνει στο παλιό νοσοκομείο.

Τις καταγγελίες αυτές θελήσαμε να τις ελέγξουμε, αλλά σε όποιον κι αν απευθυνθήκαμε κανείς δεν θέλησε να μας μιλήσει παρά μόνο off the record. Kαι δυστυχώς off the record οι καταγγελίες αυτές επιβεβαίωνονται από όσους μιλήσαμε. «Μέσα στην γενικότερη αναστάτωση είναι δύσκολο να προστατευτεί όλο το υλικό» ήταν μια από δικαιολογίες που ακούσαμε. «Παλιά συνήθεια αυτή του Έλληνα και τώρα με την κρίση…» σχολίασε κάποιος άλλος, πάντως όλοι τόνισαν πως πρέπει ό,τι μείνει στο παλιό νοσοκομείο να φυλάσσεται, «διαφορετικά δεν θα μείνει τίποτα όρθιο εδώ»…
http://www.agrinioculture.gr/

Δείτε ΕΔΩ εικόνες από τη μεταφορά στο Νέο Νοσοκομείο Αγρινίου και την κατάσταση του παλαιού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom