Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πρώην υπουργός της Κύπρου, κατασκευάζει και διαχειρίζεται offshore εταιρείες σαν δικηγόρος!!!! Μιλάμε για τώρα!!!!

=== Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη, που εξακολουθεί να παίζει το χαρτί του αντιστασιακού της ΕΟΚΑ (?????) ο οποίος σαν ιδιοκτήτης δικηγορικού γραφείου, ασχολείται κυρίως με την ίδρυση και διαχείριση offshore εταιρειών, νηολόγηση σκαφών πολυτελείας και πολλά άλλα διεθνή κόλπα φοροαποφυγής!!!!
  === Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του, στο βιογραφικό του δηλώνει ότι χρημάτισε υπουργός Προοεδρίας και υπουργός εσωτερικών στες κυβερνήσεις του προέδρου Σπύρου Κυπριανού, Υπουργός εσωτερικών στες κυβερνήσεις του προέδρου Γλαύκου Κληρίδη, ενώ είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Αγωνιστικού Δημοκρετικού Κόμματος!!!!
  === Στον ίδιο Κύπριο πολιτικό μεγαλοπαράγοντα, η Ελληνική κυβέρνηση έχει απονείμει τον Μεγαλόσταυρο της Τιμής και τον Αργυρό Σταυρό  του Φοίνικα!!!!!!
  === Στον ίδιο Ντίνο Μηχαηλίδη, ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας, απένειμε τον Τίμιο Σταυρό του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Νάρκου Α’  Τάξεως!!!!!!!
  === Είπες τίποτα????…. Έχεις καμιά απορία????…. Περιμένεις κάθαρση και δικαιοσύνη????….. περίμενε……
  === Ο  Τ.Ν. δεν έχει τη παραμικρή αμφιβολία και μας παραπέμπει στην ιστοσελίδα του Κύπριου πολιτικού και κατασκευαστή offshore εταιρειών, που μπορείτε να επισκεφθείτε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom