Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τους απολύουν μ' ένα κ@λ@χαρτο,αλλά τους καθιστούν υπεύθυνους για τη διαφύλαξη της περιουσίας της ΕΡΤ


Στο πόδι, όπως ακριβώς αποφασίστηκε και το κλείσιμο της ΕΡΤ στέλνονται τα χαρτιά απόλυσης στους εργαζόμενους στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Το έγγραφο, με αποστολέα το υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, το οποίο ωστόσο δεν φέρει καμία υπογραφή ή σφραγίδα, παραλαμβάνουν από το πρωί οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Στο έγγραφο, υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση εργασίας ή έργου, έχει λυθεί από 11 Ιουνίου του 2013.

"Έναντι της νόμιμης αποζημίωσης, που δικαιούστε", αναφέρεται στο κείμενο, "θα σας καταβληθούν αποδοχές δυο μηνών.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι μέχρι την παράδοση των παντός είδους περιουσιακών στοιχείων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή σας και για τα οποία είστε υπεύθυνος/η στο πλαίσιο των καθηκόντων που απορρέουν από την εκτέλεση της λυθείσας σύμβασής σας, τον κανονισμό και κάθε σχετική γενική ή ειδική ανάθεση καθηκόντων, εξακολουθείτε να έχετε την ευθύνη και υποχρεούστε στη διαφύλαξη τους."

Σε απλά Ελληνικά οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι απολυμένοι  μεν εδώ και 17 ημέρες, αλλά πρέπει να παραμείνουν μέσα στο κτίριο για να διαφυλάξουν τα παντός είδους περιουσιακά στοιχεία της καταργηθείσας ΕΡΤ ΑΕ και των θυγατρικών της!!!!!

Μέχρι πότε και πως συνάδει  αυτό με το έγγραφο Στουρνάρα που τους ζητάει να εκκενώσουν το κτίριο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom