Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αυτοκτόνησε στο 83' ο Παναιτωλικός, 1-1 με τη Νίκη στο Βόλο


Ξεκίνησαν σήμερα τα play off  της Football League για τη διεκδίκηση της μιας θέσης ανόδου στη Super League,που απομένει.Στη Θεσσαλονίκη έπαιξαν ο Ηρακλής με τον Ολυμπιακό Βόλου 0-1 και στο Βόλο η Νίκη αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό 1-1.

Αρκετός κόσμος στο Πανθεσσαλικό με τους Βολιώτες να κερδίζουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας.Στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά για να αιφνιδιάσουν αλλήλους και παίχτηκε ένα πολύ καλό ματς με τον Παναιτωλικό να είναι πιο απειλητικός στην επίθεση αλλά ευάλωτος στην άμυνά του.Αυτά στο πρώτο ημίχρονο διότι στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν με τη Νίκη να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Παναιτωλικό να αμύνεται για να διαφυλάξει το προβάδισμα του 0-1,αλλά φευ....

Ηρθε η ισοφάριση εκεί που όλοι νόμιζαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει!

Την πρώτη καλή ευκαιρία είχε ο Καμαρά στο 5',αλλά η άμυνα της Νίκης παραχώρησε κόρνερ.
Στην αντεπίθεση έφυγε πολύ γρήγορα ο Σκούφαλης που ανετράτη από τον Κούσα και οι Βολιώτες ζήτησαν πέναλτι.

Στο 9' ο Παναιτωλικός είχε οριζόντιο δοκάρι σε καλό σουτ του Μπακάκη.

Γκολ ο Καμαρά για τον Παναιτωλικό στο 12' και 0-1!
Αναπάντεχα και μετά από τραγικό λάθος του Βέρτζου,ο Καμαρά τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα Βούρα και σκόραρε εύκολα.

Αυτό το γκολ σάστησε τους παίκτες της Νίκης που έκαναν αρκετή ώρα να συνέλθουν,ώσπου στο 19΄ο Φλίγκος έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα.

Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 25΄ για τη Νίκη να ισοφαρίσει με τον Παππά αλλά...... παίξανε ακόμα 20 λεπτά χωρίς να αλλάξει τίποτα!

Με δύο αλλαγές στη σύνθεσή της και πολύ δυνατά ξεκίνησε η Νίκη Βόλου το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο χρόνος κυλούσε υπέρ του Παναιτωλικού,που είχε κλείσει τους χώρους και καιροφυλακτούσε. Οι  Βολιώτες αγχωμένοι και εκνευρισμένοι συνεχώς διαμαρτύρονταν για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Λαλίν στο 67',αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τακίδη.

Και κει που φαινόταν πως η πλάστιγγα είχε γείρει υπέρ του Παναιτωλικού ο Βέρτζος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κυριάκου ξεχρέωσε το σφάλμα του στο γκολ του Παναιτωλικού  και ισοφάρισε για την Νίκη στο 83'.

Ενα σουτ του Τζούνιορ άουτ στο 87' και μια απόκρουση του Τακίδη σε σουτ του Ψιάνου στο 88' και μετά φινάλε.

* Αισθητές οι πάμπολλες απουσίες του Παναιτωλικού.

* Στα αξιοσημείωτα η κίτρινη κάρτα στον Τάντιτς, ο οποίος έβγαλε το σημαιάκι του κόρνερ, όταν ο διαιτητής αντί για κόρνερ έδειξε άουτ!

* Ο Χάρης Παππάς κόντρα στην παλιά του ομάδα ήταν πολύ καλός,όπως και οι Σκούφαλης,Κυριάκος και Σαμαράς για την ομάδα της Νίκης.

* Από πλευράς Παναιτωλικού ο Καμαρά ήταν μια διαρκής απειλή για την άμυνα της Νίκης,ενώ εξαιρετικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Μπακάκης στα χαφ.

* Περίεργη η τακτική του Χάβου να κρατήσει τις αλλαγές στο τέλος για ροκάνισμα του χρόνου!

* Και μια συμβουλή για το Μάκη Χάβο (αν μας επιτρέπεται):κάπως πρέπει να δέσει την άμυνα του Παναιτωλικού κι επίσης κάποιοι που ξέρουν λένε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος, Σαμαράς, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Σκούφαλης, Χατζής(46' Πουρτουλίδης), Ριζογιάννης, Κυριάκος, Φλίγκος(46' Λαλίν), Παππάς(68' Τάντιτς)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης(79' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μπελόν(90' Ιορδανίδης), Καμαρά

Η Βαθμολογία
  1. Ολυμπιακός Βόλου  4
  2. Παναιτωλικός         2
  3. Ηρακλής                 1
  4. Νικη Βόλου            1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom