Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αννα Διαμαντοπούλου:"έχω την ανάγκη της ταπείνωσης"!!!! -Αϊ Μαρή παίξε παραπέρα

Ετσι δήλωσε η κοπέλα τώρα που πέρασε στα αζήτητα και αποφάσισε να κάνει δικό της κόμμα για να μας σώσει κι αυτή!
Κι ήταν επόμενο έφαγε το κράξιμο της ζωής της,ας πρόσεχε.
απολαύστε το!


...





Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση της πρώην υπουργού Παιδείας επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ κ. Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της ΝΕΤ, δήλωσε πως
«αν γινόταν αυτό που ήθελε η τότε αντιπολίτευση και σημερινή κυβέρνηση 
θα είχαμε την τύχη της Κύπρου».

Ουσιαστικά, η κ. Διαμαντοπούλου άφησε σαφή υπονοούμενα για την προεκλογική αντιμνημονιακή στάση της ΝΔ, την οποία δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει, αντιθέτως όμως αναγνώρισε την σημερινή προσπάθεια του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που όπως τόνισε «έχει δημιουργήσει ένα αρραγές μέτωπο».



Μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου τοποθετήθηκε και στο ζήτημα που έχει ανακύψει με την συζήτηση γύρω από το ευρώ. Η θέση της ήταν πως θα πρέπει να υπάρξει υποτίμηση του ευρώ και μία αλλαγή στην πολιτική που ακολουθείται γύρω από το νόμισμα. 



Επ' ουδενί δεν συμφωνεί με διαχωρισμό νομίσματος σε ευρώ Βορρά και ευρώ Νότου, «αλλά υπάρχει ανάγκη για όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα να λειτουργήσει με άλλους όρους και με ένα όχι τόσο σκληρό νόμισμα όσο είναι σήμερα», όπως τονίζει για να μη ζήσουμε καταστάσεις που θα θυμίζουν τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης.



Η κα. Διαμαντοπούλου τόνισε και το έλλειμμα δημοκρατίας που δημιουργεί η ψήφιση με ταχείες διαδικασίες ογκωδέστατων νομοσχεδίων, ενώ αίσθηση προκαλεί η δήλωσή της: 

«Τρόικα Τέλος!». 

Πρέπει να φύγει η τρόικα είπε 
και συμπλήρωσε πως γνωρίζουμε πώς να κάνουμε πολιτική και δεν την χρειαζόμαστε.

«Η χώρα θα τηρεί τις υποχρεώσεις και οι υπουργοί της γιατί έτσι πρέπει, δεν θα ελέγχει τους υπουργούς κανένας υπάλληλος της τρόικας». Να συνεννοούνται μόνο με υψηλόβαθμους υπαλλήλους και η κυβέρνηση να ελέγχεται από τα αρμόδια όργανα. 
«Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από το Φθινόπωρο που θα έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα».

Βέβαια, αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η θέση της κ. Διαμαντοπούλου ...«να φύγει η Τρόικα», δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό πρόσωπο που προέκυψε από «παρθενογένεση», αλλά από μία εκ των επικεφαλής της πολιτικής των «εκσυγχρονιστών» του ΠΑΣΟΚ, που εκείνοι έφεραν μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στη χώρα την Τρόικα, εκείνοι έφτασαν τη χώρα σε αυτό το σημείο, εκείνοι δυσφήμησαν όσο δεν έπαιρνε την πατρίδα τους στο εξωτερικό και εκείνοι στέρησαν την Εθνική Κυριαρχία της χώρας και την αξιοπρέπεια των πολιτών της.

...Δεν γίνεται οι άνθρωποι που φέρουν την ευθύνη της κατάστασης που βιώνει ο λαός, να έχουν την απαίτηση να γίνονται αποδεκτοί σήμερα σαν μετανοούντες που επαναβαπτίστηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες τους!
Δεν γίνεται εκείνοι που εκτέλεσαν την αξιοπρέπεια και την Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα να κλαίνε δήθεν γοερά πλέον πάνω από το πτώμα της... θα έλεγε κάποιος!
από αλεπού του Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom