Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


=== ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ..

  ===  Βήμα πρώτο: Μέσα από μια πρωτοφανή και ανελέητη φορολογική επίθεση (έκτακτες εισφορές, χαράτσια κλπ) κατέστησαν εν μια νυκτί, ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία οφειλέτη του δημοσίου. Δηλαδή ενός κράτους δυνάστη μέσα από το οποίο δεκάδες τζακια αναδείχτηκαν και κατασπατάλησαν όσο και κατέκλεψαν τη συνολική κοινωνικη αποταμίευση και όχι μόνο που οικοδομήθηκε από τη λήξη του εμφυλίου και μετά… 

  === Βήμα δεύτερο: Μέσα από αλλεπάλληλα Ε9, καταταλαιπώρησαν την Ελληνική κοινωνία κατασκευάζοντας μια πανεθνική data, μέσα από την οποία κατέγραψαν ακόμη και το τελευταίο κοτέτσι, ακόμη και του φτωχότερου Έλληνα…
  === Βήμα τρίτο: Έχοντας φροντίσει να αλυσοδέσουν την Ελληνική κοινωνία με χρέη δυσβάστακτα, και έχοντας καταγράψει και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που πάρχει πάνω σ αυτή τη γη, οι αδίστακτοι προχωρούν σε ένα πρωτοφανές προσκλητήριο διεθνών συμμοριών που ενεργοποιούνται στο real estate καταπάτησης ακόμη και ολόκληρων χωρών, προκειμένου μέσα από έξτρα διευκολύνσεις και με πρόσχημα τις οφειλές προς το δημόσιο, εγκαινιάζουν ένα πρωτοφανές πλιάτσικο για να αρπάξουν μπιρ-παρά τη λαϊκή περιουσία, μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δήμευσης των πάντων.
  === Διαβάστε την είδηση που ακολουθεί, και αναλογιστείτε αν έχετε συναντήσει πουθενά αλλού αντίστοιχης έκτασης και βαρύτητας αθλιότητα…
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  === Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να επιτρέψει σε οφειλέτες του Δημοσίου να πωλούν ακίνητά τους, ακόμη κι αν το τίμημα δεν εξοφλεί τα χρέη τους.
Έτσι, στο εξής, για τη διευκόλυνση των οφειλετών, θα επιτρέπονται οι μεταβιβάσεις ακινήτων ακόμα και αν το τίμημα της πώλησης είναι μικρότερο από το ύψος της οφειλής τους προς το Δημόσιο. Με το ισχύον καθεστώς στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν επιτρεπόταν η έκδοση βεβαίωσης οφειλής, που αποτελεί προϋπόθεση για τη μεταβίβαση, εάν το τίμημα της μεταβίβασης δεν εξοφλούσε πλήρως τις οφειλές προς το Δημόσιο. 
Με την απόφαση αυτή, όπως σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών, διευκολύνονται συναλλαγές, όπως επίσης και η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο. 
Ειδικότερα, με τη νέα υπουργική απόφαση, δίνεται η δυνατότητα σε οφειλέτες του Δημοσίου να λαμβάνουν βεβαίωση οφειλής ακόμα και αν το προϊόν της μεταβίβασης δεν εξοφλεί πλήρως το ύψος των οφειλών τους, αρκεί οι εναπομείνασες οφειλές να διασφαλίζονται είτε από λοιπά περιουσιακά στοιχεία είτε από εγγυήσεις τρίτων. 
Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι η απόφαση θα ανοίξει τον δρόμο για τη διευθέτηση μιας σειράς οφειλών προς το Δημόσιο από οφειλέτες που έως τώρα διέθεταν ακίνητη περιουσία αλλά δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στην πώλησή της για την εξόφληση μέρους των χρεών τους.
NEWSIT
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom