Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ό,τι φάνε και ό,τι αρπάξουν!

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ό,τι φάνε και ό,τι αρπάξουν!» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη φτώχεια και την ανεργία που γκρεμίζουν τη μαγική εικόνα της «ανάκαμψης». Οι Γερμανοί δεσμεύουν υποδομές και υδρογονάνθρακες όσο ακόμη αντέχει η κυβέρνηση. Μέσω μνημονίου καπαρώνουν και την ΑΟΖ της Κύπρου. (Σελ 4,7)
ΣΥΡΙΖΑ: Σε νέα φάση η «βίαιη ωρίμανση». Προχωρά σε κινήσεις για περεταίρω ενίσχυση του θεσμικού του ρόλου. (Σελ 9)
 
ΠΑΣΟΚ: Κυριαρχία Μπένι, διεργασίες για νέο γραμματέα. Η πρωτιά των νέων στελεχών, οι συσχετισμοί και οι μηχανισμοί που «ζουν και βασιλεύουν»… (Σελ. 10,11)
 
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: ΑΟΖ και Αριστερά. Κίνδυνος από την επί χρόνια μη άσκηση των δικαιωμάτων της Ελλάδας.  Πρώτο βήμα η αποσαφήνιση του νομικού πλαισίου. (Σελ. 54,55)
 
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Μοσχάρι από άλογο και γουρούνι»,  το νέο παγκόσμιο διατροφικό σκάνδαλο, η νόμιμη νοθεία που γίνεται στο όνομα της παραγωγής φθηνού κρέατος, ο ρόλος των πολυεθνικών αλλά και της μαφίας.
Ακόμα:Το νέο μέτωπο που ανοίγουν κυβέρνηση και χρυσοθήρες με τους κατοίκους  της Θράκης /  Γκαζώνοντας με ένα τηγάνι λάδι /  Οι πράσινοι επαναστάτες του Χόλιγουντ / Έργα τέχνης από σπίρτα και καπνό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom