Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κορυφώνεται η αγωνία για τους ομήρους στις φυλακές Μαλανδρίνου - Τι καταγγέλει ο άνθρωπος που μίλησε με τον Αλκέτ Ριζάι (ηχητικό)


Κατασκευασμένα ψεύδη σε βάρος του Ριτζάι. Κορυφώνεται η αγωνία για τους ομήρους!

Ασύστολα ψεύδη διαρρέονται από ορισμένους κύκλους για την ψυχική κατάσταση του Ριτζάι ο οποίος κρατά ομήρους δώδεκα ώρες τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Οι αναφορές περί χρήσης ναρκωτικών ουσιών , γίνονται με ένα και μοναδικό σκοπό: την εν ψυχρώ εκτέλεση του!

Είναι προσχηματικές για να δικαιολογηθεί επικείμενη δολοφονική ενέργεια εναντίον του με τη αισχρή δικαιολογία ότι έχει θολώσει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης του.

Καθιστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα βγούμε αμέσως απέναντι αν...
τα πράγματα πάρουν μια τέτοια τροπή.

Υπάρχει τρόπος να εξομαλυνθεί με διαπραγμάτευση η κατάσταση αρκεί να επιδειχθεί υπομονή από την πλευρά των ειδικών της ΕΛ.ΑΣ. και με κάποιο τρόπο να αποκατασταθεί η επικοινωνία του γράφοντος με τον κρατούμενο η οποία έχει διακοπεί , άγνωστο για ποιο λόγο, από τις 2.30 τη νύχτα.

Δ. Γιαννακόπουλος

Ακούστε εδώ τις συνομιλίες

Εν τω μεταξεί συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα από τον αλβανικής καταγωγής κρατούμενο, Αλκέτ Ριζάι. 

Ο Ριζάι κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και δηλώνει αποφασισμένος για όλα, απαιτώντας να του δοθεί αυτοκίνητο για να διαφύγει από το χώρο των φυλακών.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι όμηροι είναι 5 σωφρονιστικοί υπάλληλοι εκ των οποίων οι δύο είναι γυναίκες, οι οιποίες έχουν κλειδωθεί στο κέντρο ελέγχου και δεν έχουν καμία επαφή μαζί του.

Η ομηρία ξεκίνησε χτες  το βράδυ γύρω στις 21:00 και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ριζάι κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια τουλάχιστον δύο συγκρατούμενών του, να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκονταν έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου  βρίσκονται από τη νύχτα εισαγγελέας και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού.

Στην περιοχή βρίσκονται επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ κλήθηκαν να παρουσιαστούν στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom