Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα έγγραφα-φωτιά που παρουσίασε ο Διώτης στη Βουλή

Τα e-mails ντοκουμέντα του Διώτη καίνε Παπακωνσταντίνου-Παπανδρέου και τον Διοικητή της ΕΥΠ

Έγγραφα-φωτιά κατέθεσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, τα οποία καταδεικνύουν ότι τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνος Μπίκας, γνώριζαν για την ύπαρξη του επίμαχου στικ που περιείχε τη λίστα.

Τα έγγραφα εμφανίζουν ηλεκτρονική συνομιλία μεταξύ των κ.κ. Διώτη και Παπακωνσταντίνου και αναγράφουν ως ημερομηνία αποστολής- παραλαβής την 7η Ιουλίου του 2011, μία ημέρα, σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Διώτη, πριν γίνει η αντιγραφή του επίμαχου USB.

Στις εν λόγω συνομιλίες, ο κ. Διώτης φαίνεται να ενημερώνει τον...
κ. Παπακωνσταντίνου για την εξέλιξη των ερευνών, ότι έχει λάβει το στικάκι και ότι ήδη έχουν γίνει «συζητήσεις με τον Κώστα (σ.σ.Μπίκα) για να προχωρήσουμε στη διερεύνηση και περαιτέρω επεξεργασία».

Στο e-mail που εστάλη στις 15.12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Διώτης σημειώνει ότι ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας, τον ενημέρωσε ότι είχε μιλήσει και με τον πρωθυπουργό (σ.σ. Γιώργο Παπανδρέου) για την υπόθεση.

Σε απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρει: «Ναι μιλήσαμε. Του είπα ότι έχεις τα στοιχεία».

Δείτε τα έγγραφα-φωτιά:
















Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπίκας στην κατάθεσή του στις 30 Ιανουαρίου είχε ισχυρισθεί ότι αρχικά για τη λίστα Λαγκάρντ ενημερώθηκε από τον διεθνή Τύπο, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του, ο οποίος τον παρέπεμψε στο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Παράταση για το πόρισμα

Παράταση έως και τις 15 Απριλίου δόθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, για να συντάξει το πόρισμα που αφορά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
http://www.zougla.gr/

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Ξεφτίλα .!
Κι ασχολούνται ακόμη μαζί τους και το συζητάνε, και πληρώνουμε υπερωρίες στην εξεταστική επιτροπή και τους υπαλλήλους της Βουλής και..και... και δεν τους περνάνε από ειδικό δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες να ξεμπερδεύουμε μαζί τους ,ν' ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα.
Τα ΜΜΕ σιγή ιχθύος ε;;;
Καλά λέω εγώ ότι "μεθαύριο" θα μαθαίνει την σύγχρονη ιστορία ο Αντρίκος διαβάζοντας το zeidoron blogspot.com

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλησπέρα Λυγερή μου!
Τόσο καιρό παίζουν τις κουμπάρες και ξαφνικά(!!!) ο Διώτης θυμήθηκε τα emails!Ποιος ξέρει τη θέλουν να καλύψουν με τον κουρνιαχτό που θα σηκωθεί;Βρεγμένη σανίδα και κρέμασμα θέλουν όλοι τους Λυγερή μου.
===
Υ.Γ.:Μια ίωση μ' έχει καθηλώσει κι έχω να δω τον Αντρίκο από την περασμένη Παρασκευή,άστα δεν μπορείς να καταλάβεις πως νιώθω.

Read more: Go to TOP and Bottom