Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ομορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος! Εκβίασε τον Κεδίκογλου ο Παπαγιάννης;

Κι αν ναι γιατί ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος περίμενε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης,μετά από δημοσίευμα άλλου site (το οποίο άγνωστο γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του κυβερνητικού εκπροσώπου!!!) και δεν αντέδρασε ο ίδιος την εποχή που έγιναν τα σχετικά δημοσιεύματα στο blog του Παπαγιάννη;Ακόμα και σήμερα απαντάει αορίστως!
Ζείδωρον
Εισαγγελική παρέμβαση προκλήθηκε από το δημοσίευμα του portal  iefimerida (του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη), στο οποίο γίνεται λόγος για απόπειρα εκβιασμού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου,  από τον  δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και το blog fimotro. Πριν από λίγο μίλησαν για το θέμα ,στον  Real fm, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου, όσο και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.
το σημερινό δημοσίευμα της Espresso: Εκβίασε τον Σίμο ο Παπαγιάννης
Φτάνει η ώρα της κρίσης για τον εκβιαστή του Διαδικτύου Γιάννη Παπαγιάννη! Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά τους εκβιασμούς που δεχόταν επί μακρόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου από τον διαχειριστή του blog Fimotro Γιάννη Παπαγιάννη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή όχι της σχετικής ανάρτησης στο Διαδίκτυο του σάιτ iefimerida.gr. Η «χαριστική βολή» στον Παπαγιάννη,
ο οποίος βλέπει τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης να κατευθύνεται πάνω του, δόθηκε χθες από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου. Μετά από δική της παρέμβαση θα διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή όχι της ανάρτησης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας iefimerida.gr, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος-διαχειριστής της ιστοσελίδας Fimotro επιχείρησε να εκβιάσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αντικείμενο της έρευνας της Δικαιοσύνης θα είναι σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί αν το αδίκημα έχει διαπραχθεί ή όχι και στη συνέχεια, αν ναι, από ποιον.
Σαν σωστός «αρουραίος» της παραδημοσιογραφίας, ο Παπαμπλόγκερ, κατά κόσμον Γιάννης Παπαγιάννης, έχει μάθει να κρύβεται στους ρυπαρούς «υπονόμους» των ανώνυμων blogs και να επιδίδεται σε συστηματικούς εκβιασμούς μέσω του Διαδικτύου. Ως λασπολόγος όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η λάσπη που πέφτει στον ανεμιστήρα σχεδόν πάντα επιστρέφει στον «αποστολέα» της! Τις τελευταίες μέρες άλλωστε έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα ο κλοιός γύρω από τον «γνωστό-άγνωστο» του Διαδικτύου, κάτι που φαίνεται πως το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος, αλλιώς δεν εξηγούνται οι σπασμωδικές κινήσεις στις οποίες έχει αρχίσει να επιδίδεται. Σε αυτές εντάσσεται και η ανάρτηση στο blog Fimotro, σύμφωνα με την οποία ο Σίμος Κεδίκογλου δήθεν διέψευσε το δημοσίευμα του iefimerida.gr για τις επιθέσεις και τους εκβιασμούς, καθώς επίσης και η αναδημοσίευση ανάρτησης του ειδησεογραφικού σάιτ για τον νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη, με τον συκοφαντικό ισχυρισμό ότι τον εκβίασαν με το που ανέλαβε τη νέα του θέση.
Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση της γνωστής ιστοσελίδας αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ενα από τα αμέτρητα θύματα εκβιασμού του Παπαμπλόγκερ με τη βίλα των 400 τ.μ. στην Πεντέλη (που κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της ανωνυμίας) είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, ο διαχειριστής του Fimotro εκβιάζει συστηματικά και κατ' επανάληψη τον υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως για να σταματήσει τις επιθέσεις». Στη συνέχεια το σάιτ δημοσίευσε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην οποία αναφερόταν: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με μια πολύ αυστηρή και σαφή δήλωσή του, που δεν χωρά αμφισβήτηση, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε με το Fimotro, πολύ δε περισσότερο ότι αμφισβητεί το δημοσίευμα του iefimerida.gr, σύμφωνα με το οποίο ο διαχειριστής του Fimotro έχει επιχειρήσει να τον εκβιάσει ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως προκειμένου να μη γράφει ψέμματα εναντίον του. Ο κ. Κεδίκογλου στην επικοινωνία που είχε με το iefimerida.gr δήλωσε έξαλλος από τη χρήση του ονόματός του από το Fimotro και για τη ψευδή ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία αρνείται το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας».
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη δικογραφία που βρίσκεται ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας και αφορά μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του Γιάννη Παπαγιάννη για το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης ως διαχειριστή της εν λόγω ιστοσελίδας. Επίσης, από απάντηση της Google στις δικαστικές αρχές προέκυψε ότι ο δημοσιογράφος είναι διαχειριστής του Fimotro μαζί με τρία ακόμη άτομα.
Η φρουρούμενη βίλα στην Πεντέλη και οι αιχμές από τον Κεδίκογλου
Δεν είναι όμως μόνο το iefimerida.gr που δεν διστάζει να τα βάλει με τον θρασύ και αλαζόνα μπλόγκερ του Διαδικτύου, «ξεμπροστιάζοντάς» τον στα μάτια της κοινής γνώμης. Πριν από λίγες μέρες η «Espresso» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα του δημοσιογράφου στην Πεντέλη. Οπως αποκαλύπτουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, η σούπερ βίλα του 1.000.000 ευρώ φρουρείται καθημερινά από αστυνομικούς, την ώρα που τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια «ψυχορραγούν» ελλείψει προσωπικού, ενώ στην είσοδό της έχει τοποθετηθεί και ένα... φυλάκιο για να νιώθει σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παπαγιάννης κάθε φορά που μπαίνει στο παλάτι του! Για το... ποιόν του δημοσιογράφου τοποθετήθηκε εξάλλου και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προ τριών εβδομάδων περίπου. Χωρίς να κατονομάσει κανέναν, αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τον Παπαγιάννη, είχε δώσει την εξής απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου: «Το μόνο που είπα είναι ότι δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο».





http://www.espressonews.gr/


Τι έγραψε σήμερα το Fimotro

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!


Ο ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ... ΛΟΙΔΩΡΙΑ!
Τι βγαίνει από την σημερινή δήλωση του Κεδίκογλου στον Real fm που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, σχετικά με τον δήθεν εκβιασμό που παρουσίασε η Espressoκαι το site ifemerida; Ότι ο κυβερνητικός δεν ανέφερε ούτε μια φορά την λέξη "εκβιασμό" και δεν αναφέρθηκε επίσης...
ούτε μια φορά στο όνομα του πολιτικού συντάκτη Γιάννη Παπαγιάννη. Ο τελευταίος έκανε δήλωση πριν από λίγο στον Real fm συστήνοντας στον Κεδίκογλου να δέχεται την κριτική όσο σκληρή και αν είναι και να αφήσει τις φαιδρότητες περί εκβιασμών. Σε λίγο θα ανέβουν τα ηχητικά και από τις δυο δηλώσεις...



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΕΚΒΙΑΣΜΟ" ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ!
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Σ. Κεδίκογλου με αφορμή το σημερινό πρωτοσελιδο της Espresso ότι δήθεν εκβιάζεται από το δημοσιογράφο Γ. Παπαγιάννη μέσω του blog Fimotro. Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ σε εκβιασμό,  τονίζει ότι θα μιλήσει η Δικαιοσύνη και αφήνει υπονοούμενα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση : "επειδή επι δυο μήνες από συγκεκριμένο blog λοιδορήθηκα όπως δεν έχει λοιδορηθεί κανένας άλλος πολιτικός. Αυτό δεν ήταν πολιτική κριτική αλλά προσωπική επίθεση". ΟΚεδίκογλου ο οποίος δεν είπε λέξη για "εκβιασμό" επανέλαβε τη δήλωσή του ότι "δεν πληρώνω νταβατζίσκους, δεν με φιμώνει κανένα φίμωτρο" και τόνισε ότι η υπόθεση πήγε στη Δικαιοσύνη. Αυτά!...

ΠΡΟΣ (Α)ΦΙΜΩΤΡΟ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Γράφει ο Insider
Δεν νομίζεις ότι δηλώσεις του τύπου "δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο" γελοιοποιούν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που δήθεν εκπροσωπείς;  Θα 'θελες να μας... 
πεις ποιος σε φίμωσε;

Τριάντα μέρες σου ζητάγαμε 
(εδώ), να δώσεις απαντήσεις για τα όργια σπατάλης με μισθούς 4.000 ευρώ το μήνα 
(εδώ), για τις "χορηγίες" που απόλαυσες στις προεκλογικές σου δάπάνες προβολής με λεφτά της ΕΡΤ (εδώκαι για τη ληστεία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της ΕΡΤ μεσω των Αθλητικών και του Δορυφορικού (εδώ).

Και συ επέλεξες την ΑΥΤΟΦΙΜΩΣΗ.

----------------------------------

Αντί να πράξεις ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, να στείλεις όλους τους υπαίτιους στον Εισαγγελέα, όχι μόνο βγάζεις πριν είκοσι μέρες δήλωση του τύπου  "δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο" αλλά και ... δεν μας την στέλνεις να την δημοσιεύσουμε και φυσικά να σου απαντήσουμε ΔΕΟΝΤΩΣ.

----------------------------------

Σε ενόχλησε φυσικά ότι το ΕΘΝΟΣ αναδημοσίευσε τις καταγγελίες του Fimotro και πρόσθεσε και δικά του στοιχεία
(εδώ),  όπως είχαν κάνει πριν ΤΑ ΝΕΑ
(εδώκαι ΤΟ ΒΗΜΑ, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και να διατάξει τη διενέργεια Εισαγγελικής έρευνας την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χ. Τζώνης (εδώ).

Και αντί να απαντήσεις επί της ουσίας το παίζεις Αφίμωτος και δήθεν "εκβιαζόμενος"!!!

----------------------------------

Επειδή απ' ότι φαίνεται πολύ σύντομα το Υπουργείο θα το βλέπεις με κυάλια, ας πάμε και στο θέμα των προεκλογικών δαπανών σου και της υποχρέωσης σου να τις δηλώνεις στο σύνολο τους.

Έχεις την καλοσύνη να μας προιδεάσεις τι θα απαντήσει ο Μανούσος Καμπανέλλης στον Ανακριτή όταν τον ρωτήσει:

"εχουν κοπεί τιμολόγια για την φιλοξενία του Αφίμωτου διαδικτυακού τόπου  www.kedikoglou.gr από την εταιρεία Μ.Ι.Καμπανέλλης και ΣΙΑ ΟΕ στην οποία είστε μέτοχος με 99%, τα τιμολόγια έχουν εξοφληθεί μέσω Τραπέζης, ΦΠΑ έχει πληρωθεί και πως συσχετίζεται αυτό με την πρόσληψη σου ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων στην ΕΡΤ με μισθό 3.500 ευρώ το μήνα;
(εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom