Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ


 ===  Η Διοίκηση και το υπουργείο προστατεύουν Συντονίστρια Διευθύντρια που έχει ελεγχθεί για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ από τους επιθεωρητές του ίδιου του υπουργείου (!), ενώ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ τους Επιμελητές του τμήματος που κατήγγειλαν την ατασθαλία…
  === Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών                     15-3-13
  === Πραγματικά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ είναι τα όσα καταγγέλλουν οι 3 Επιμελητές του Αξονικού Τομογράφου του «Ασκληπιείου» Βούλας και η επιτροπή ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου…
—-          Το 2011 οι γιατροί του Αξονικού παρατήρησαν πως στο βιβλίο περιστατικών του τμήματος καταγράφονταν μεγάλες ποσότητες από σκιαγραφικό σκεύασμα που δεν ήταν σε χρήση από το τμήμα. Όπως αυτονόητα όφειλαν, υπέβαλαν στο νοσοκομείο σχετική αναφορά.

—-          Το νοσοκομείο απέστειλε την αναφορά στο σώμα επιθεωρητών υγείας και πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) το οποίο διεξήγαγε έρευνα. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο και στο υπουργείο από τον 2/2012, διαπιστώνονται σοβαρές ευθύνες σε βάρος της Συντονίστριας Διευθύντριας του τμήματος και κινούνται πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες εναντίον της.
—-          Η Συντονίστρια Διευθύντρια στην συνέχεια με εκδικητικό τρόπο άρχισε να υποβάλει σωρεία αναφορών εναντίον των επιμελητών της με διάφορες αφορμές, πολλές από τις οποίες αστείες και ασήμαντες (ολιγόλεπτη καθυστέρηση προσέλευσης στην εργασία, «μάγκωμα» στο πόμολο μιας πόρτας κλπ. Επίσης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει την ζωή δύσκολη για τους επιμελητές της στην καθημερινή λειτουργία του τμήματος, με αποκορύφωμα την εμμονή της … να κλειδώνει μέσα στο γραφείο τους γιατρούς (!) και μάλιστα σε χώρο που στερείται εξόδους κινδύνου πυρασφάλειας.
—-          Ενώ το υπουργείο υγείας ΚΩΦΕΥΕΙ τόσο στην έκθεση των ίδιων των επιθεωρητών του όσο και στα έγγραφα των γιατρών του αξονικού, η στάση της διοίκησης του νοσοκομείου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ενάντια στην Συντονίστρια Διευθύντρια παρά την έκθεση – καταπέλτη του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. που έχει κατατεθεί εδώ και έναν χρόνο (!). Αντίθετα, διατάσσει συνεχώς διάφορες ΕΔΕ σε βάρος των επιμελητών του αξονικού με διάφορες κατηγορίες, πολλές από τις οποίες είναι κυριολεκτικά ΓΕΛΟΙΕΣ. Το αποκορύφωμα ήρθε πρόσφατα, με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ απόφαση της διοίκησης να επιβάλει σε επιμελητή του αξονικού ΠΟΙΝΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ μισθού ενός (1) μηνός, επειδή … προέβη σε ΕΠΙΤΥΧΗ παροχέτευση υπεζωκοτικής συλλογής σε επείγον περιστατικό (!!!) χωρίς να ζητήσει την άδεια της Σ. Διευθύντριας. Μάλιστα, η κλινική που είχε υποδεχθεί τον ασθενή είχε εκφράσει και εγγράφως τις ευχαριστίες της στον εν λόγω ιατρό (!!!). Σημειώνεται πως ο διοικητής είναι ο ίδιος που είχε διοριστεί εδώ και χρόνια, ενώ το νοσοκομείο «βοά» (και ο ίδιος ο διοικητής παραδέχεται κατ’ ιδίαν) πως την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της Σ. Διευθύντριας την έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ με παρεμβάσεις τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (της ΝΔ συγκεκριμένα) αλλά και ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», κάποια από τα οποία από άλλες υποθέσεις βαρύνονται με κατηγορίες που επισύρουν … τρεις χιλιάδες χρόνια κάθειρξη.
ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ   === Συμπερασματικά, πρόκειται για ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, αλλά και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΙΚΕΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
Και αυτό σε μια περίοδο που η κυβέρνηση μάς έχει … «γανώσει» τα αυτιά πως θα …τσακίσει τους «επίορκους» του δημοσίου. Τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούν όταν μιλάνε για «κάθαρση» … 

Διαβάστε τη συνέχεια στον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom