Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δραπέτευσαν τρεις κρατούμενοι από την Α.Δ Ακαρνανίας - Ο ένας θα δικάζονταν σήμερα στο Εφετείο Αγρινίου για ανθρωποκτονία


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr τρεις κρατούμενοι δραπέτευσαν από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας χθες το βράδυ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις κακοποιούς οι οποίοι είχαν συλληφθεί και κατάφεραν να δραπετεύσουν κόβοντας το κάγκελο.



Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους ενώ εύλογα προκύπτει το ερώτημα με ποιο τρόπο έκοψαν το κάγκελο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Τ ο νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Νεότερη ενημέρωση
Οι κρατούμενοι απέδρασαν γύρω στις 5.10 το πρωί και πρόκειται για έναν Αλβανό 29 ετών ο οποίος θα δικάζονταν σήμερα για σοβαρό ποινικό αδίκημα στο Εφετείο και δυο ακόμη Έλληνες ηλικίας 22 και 30 ετών.

Νεότερη ενημέρωση
Λίγη ώρα πριν προσήλθε οικοθελώς ένας από τους τρεις δραπέτες και πιο συγκεκριμένα ο 30 χρονος Αγρινιώτης. Ο 29χρονος Αλβανός κακοποιός που δραπέτευσε τα ξημερώματα θα δικάζονταν σήμερα στο Εφετείο Αγρινίου για ανθρωποκτονία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα πλέον καλύτερα κρατητήρια των υπέρ συνχονων τμημάτων της ΕΛ - ΑΣ .Η πλήρη εξαθλίωση όλου του Ελληνικού συστήματος........!!!!!!
Οι εξαθλιωμένοι μισθοί των στρατιωτικών - Αστυνομικών - και γενικά την αφαίμαξη όλου του Δημόσιου Τομέα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο και την πλήρη καταστροφή.
Ας Ευχηθούμε να μην θρηνήσουμε αθώα θύματα.
Η αντικανονικότητα και η ολιγωρία κάποιων υψηλά ιστάμενων θα οδηγήσει σε πολύ χειρότερα γεγονότα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ αργοπεθαίνει...... τα παιδιά της δεν έχουν μέλλον πλέον αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα.
Η ανασφάλεια του πολίτη στο κατακόρυφο.

Read more: Go to TOP and Bottom