Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΤΩΡΑ μπούκαραν τα ΜΑΤ μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Θεός να βάλει το χέρι του - Ελευθερώθηκε ένας όμηρος του Ριζάι


Επέμβαση στις φυλακές Μαλανδρίνου πραγματοποιούν αυτή την ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτυση και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Φωνές ακούγονται μέσα από τις φυλακές  προφανώς από τους 500 κρατούμενους, που αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας.

Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στις φυλακές προκειμένου να απομακρύνουν επτά σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έχουν εγκλωβιστεί στις φυλακές από την στιγμή που ξεκίνησε η ομηρία των συναδέλφων τους αλλά και για να βγουν με ασφάλεια οι κρατούμενοι από τα κελιά τους για να γευματίσουν.

Eλεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που
ήταν ανάμεσα στους ομήρους που κρατάει ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο όμηρος κατάφερε να ξεφύγει από το σκληρό κακοποιό. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Ριζάι απελευθέρωσε τον όμηρο γιατί ανέβασε πίεση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ομήρου, υπό καθεστώς ομηρίας παραμένουν άλλοι πέντε συνάδελφοι του και μαζί με τον Ριζάι είναι άλλοι δυο κρατούμενοι. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Ριζάι κρατάει ένα ορθογώνιο αντικείμενο από το οποίο εξέχουν καλώδια, και ισχυρίζεται ότι είναι εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ κρατά και ένα τηλεκοντρόλ. Οι συνεργοί του Ριζάι, κρατούν από ένα μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom