Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Κρίμα Οττο,πήγες και μπλέχτηκες στα φουστάνια της Μέρκελ!


Ο προπονητής της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής επιτυχίας της χώρας μας,ο άνθρωπος που μας έβγαλε στους δρόμους και στα στάδια να τον αποθεώνουμε αποδέχτηκε την πρόταση της Γερμανίδας καγκελαρίου,Άνγκελα Μέρκελ, να αναλάβει καθήκοντα επίτιμου πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν έφτασε στην Αθήνα ως μέλος αντιπροσωπείας επικεφαλής της οποίας είναι ο ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.Αύριο ο Οττο Ρεχάγκελ θα συναντήσει την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ έως την Πέμπτη, οπότε και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις υπέρ της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

«Δέχθηκα με ευχαρίστηση την πρόταση των Μέρκελ και Φούχτελ. Εγώ και ο συνεργάτης μου (Γιάννης Τοπαλίδης) ήμασταν εννέα χρόνια στην Αθήνα και ζήσαμε τόσες επιτυχίες. Κι όταν έχεις την τύχη να ζεις εννέα χρόνια σε αυτή την πόλη, την βάζεις στην καρδιά σου», δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Όλοι οι έξυπνοι και λογικοί άνθρωποι μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύσεις, κι όταν κάποιος σου ζητά να βοηθήσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες πρέπει να το κάνεις. Υπάρχουν προβλήματα, αυτό είναι αλήθεια, όμως οι Έλληνες να είναι σίγουροι πως η Γερμανία δεν θα αφήσει την Ελλάδα να πέσει. Η Γερμανία και ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να πέσει», πρόσθεσε.

Αγαπητέ Οττο μια χαρά σου τα 'γραψαν κι εξ ίσου καλά τα είπες!
Μόνο που δεν σε ενημέρωσαν ότι σήμερα δεν ήρθες στην Ελλάδα που ήξερες, του 2004 και πριν, που τρώγαν οι περισσότεροι με χρυσά κουτάλια και κάποιοι μάλιστα στις πλάτες τις δικές σου και των αθλητών έκαναν κυριολεκτικά πάρτι,είχαμε και τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων αν θυμάσαι.

Σήμερα Αγαπητέ Οττο ήρθες σε μια άλλη Ελλάδα,με 2 εκατομμύρια ανέργους,με 3.500 και βάλε αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανθρώπους που πεινάνε,δεν έχουν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια και τους αρπάζουν ό,τι απόκτησαν με αίμα και ιδρώτα!

Ρώτα να σου πουν για τους μικρούς μαθητές που λιποθυμάνε στα σχολεία τους,ρώτα να σου πουν με πόσα χρήματα αμείβονται όσοι συμβαίνει να έχουν ακόμα δουλειά.
Μάθε για την υγεία,την παιδεία αλλά και τον αθλητισμό που πάνε κατά διαόλου.

Κι όλα αυτά Οττο χάριν της φίλη σου Μέρκελ,του Φούχτελ,εκείνου του καλού ανθρώπου του Σόιμπλε και κάποιων δικών μας,που συμπεριφέρθηκαν σαν τον Ιούδα και τον Εφιάλτη.

Σε είχαμε και μεις στην καρδιά μας για τη μεγάλη διάκριση (Ευρωπαϊκός τίτλος είν' αυτός), που πέτυχες στα γήπεδα της Πορτογαλίας,όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε τις καλές σου προθέσεις.

Δεν φτάνει που μας εξαθλιώσατε αγαπητέ Οττο,μας λοιδωρούσατε κι από πάνω ως κλέφτες και τεμπέληδες κι ας ξέρατε πως στη χώρα σου η Siemens καταδικάστηκε για δωροδοκίες στην Ελλάδα.

Κρίμα Οττο,δεν αρκέστηκες στα χρώματα της γαλανόλευκης που την τίμησες και σε τίμησε δεόντως,πήγες και μπλέχτηκες στα φουστάνια της Μέρκελ για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω.

Ομως εδώ στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει από καθρεφτάκια,ψωμί και δουλειά θέλουμε ως ισότιμοι  και αξιοπρεπείς εταίροι!

Δεν γίνεται να γίνουμε φίλοι με τους κατακτητές μας,οι πολιτικοί μας έτσι κι αλλιώς είναι φίλοι σας,οπότε δεν χρειαζόταν να έρθεις ως εκπρόσωπος της πιο μισητής γυναίκας στην Ελλάδα.

Φαίνεται όμως πως... "μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom