Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ:αντιδράστε στις αυθαιρεσίες του συστήµατος!

Yστερα από απαίτηση αναγνωστών Το ΧΩΝΙ δηµοσιεύει αυτήν την Κυριακή το σύνολο των µέχρι τώρα ακτιβιστικών ενεργειών του, κατά των εισπρακτικών, των χαρατσιών, των κοµµάτων και των κακών εργοδοτών.

Από την πρώτη ηµέρα κυκλοφορίας της εφηµερίδας µας θέλουµε να βρεθούµε στο πλευρό του αδικηµένου απλού πολίτη χρησιµοποιώντας το µόνο πραγµατικό καταφύγιό του, το νόµο. Ετσι, υιοθετήσαµε στοχευµένες πρωτοβουλίες, οι οποίες στο πλαίσιο των δυνατοτήτων µας προσδοκούµε να καρποφορήσουν υπέρ των πολιτών δρώντας σε βάθος χρόνου ως αντίδοτο στις αυθαιρεσίες των «τεχνοκρατών» και άλλων «σοφών» του σάπιου οικονοµικού και πολιτικού συστήµατος.

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές; Στείλτε τους εξώδικο! Σας βεβαίωσε η ΔΟΥ το χαράτσι; Κάντε ανακοπή! Βαρεθήκατε να πληρώνετε κερατιάτικα στη ΔΕΗ; Στείλτε τους εξώδικο! Σας καθυστερούν το μισθό; Βάλτε τους στη θέση τους! Σας ρουφάει το αίμα η εφορία; Αυξήστε το αφορολόγητό σας! Πώς; Οι απαντήσεις και οι τρόποι Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!
ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΩΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα βρίσκεται στο πλευρό του αδικημένου απλού πολίτη χρησιμοποιώντας το μόνο πραγματικό καταφύγιό του, τον Νόμο.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ Στο ΧΩΝΙ!

Διαβάστε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της 3ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αλέκος Αλαβάνος Στο ΧΩΝΙ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι εκτός ευρώ, έρχεται καταστροφή! Να σιωπήσουμε;"
Ο άνθρωπος που έφερε "στα πράγματα" τον Αλέξη Τσίπρα, παίρνει αποστάσεις και προαναγγέλει, μέσα από Το ΧΩΝΙ, την κάθοδο του στις ευρωεκλογές.
Ελλάδα, η μόνη χαμένη από τον αγωγό ΤΑΡ...
Από συνομιλητής των Ρώσων για τον South Stream, καταλήξαμε δορυφόρος της Τουρκίας και της Αλβανίας, σε έναν πολύ μικρότερο αγωγό φυσικού αερίου. Και ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, πανηγυρίζει αντί να ντρέπεται...
600 δις ευρώ για την Ελλάδα από τα πετρέλαια!
Μερικά τρισ. είναι η αξία των κοιτασμάτων στο ελληνικό υπέδαφος. Μόνο το "μερτικό" της χώρας μας από την εκμετάλλευσή τους αρκεί για να μας μετατρέψει σε υπερδύναμη!
Χαλκιδική, όπως λέµε... Γκουαντάναµο!
Αρπαγές ανθρώπων από τις Αρχές, εκφοβισµό των τοπικών κοινωνιών και παραβίαση κάθε έννοιας νοµιµότητας και συνταγµατικότητας καταγγέλλουν οι κάτοικοι
Τροµάζει Βρυξέλλες και Μέρκελ ο Μπέπε Γκρίλο
Ξέρετε την παροιµία «ρώτα τον µπάρµπα µου, τον ψεύτη»; Ε, αυτή η παροιµία ταιριάζει γάντι πρώτα και κύρια στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο.
Ο Βαγγέλης, η απέραντη µοναξιά και το (συνεδριακό) άλµα στο κενό...
Ο στόχος του Ε. Βενιζέλου είναι να βάλει στη νέα κυβέρνηση πολιτικά στελέχη και βουλευτές, ούτως ώστε να µπορεί να διαχειριστεί εξουσία και να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισµούς µέσα στο κόµµα του
O Αγάθωνας κρατάει Το ΧΩΝΙ και φωνάζει: "Οι πολιτικοί είναι πουλημένα γαϊδούρια"!
Ο ρεμπέτης, που δηλώνει βέβαιος ότι θα κερδίσει και θα φέρει τη Eurovision στη Θεσσαλονίκη, εξηγεί Στο ΧΩΝΙ: "Οι τράπεζες υπάρχουν γιατί δεν πιάνουν οι κατάρες μου. Αν έπιαναν, ούτε τράπεζες θα υπήρχαν, ούτε Μητσοτάκης"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom