Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Απίστευτα φασιστικές συμπεριφορές της κρατικής ασφάλειας σε βάρος ανηλίκων, με αφορμή τις αντιδράσεις των κατοίκων Χαλκιδικής


 === ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
  === Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των κατοίκων Χαλκιδικής που εναντιώνονται στη θανάσιμη εξόρυξη χρυσού, ενημερώνουμε ότι η κοινωνικά απαράδεκτη και νομικά μετέωρη κλήση για κατάθεση (;;) ανήλικων 15χρονων μαθητών δυστυχώς συνεχίζεται, παρά τις αντιδράσεις του συνόλου σχεδόν του νομικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας και των ευαισθητοποιημένων πολιτών.
=== Η μέθοδος γνωστή πιά: πολύωρη ανάκριση κα λήψη DNA, ενδεδυμένη με το μανδύα «προσαγωγής» ή «κατάθεσης μάρτυρα» για να απαγορευθεί η συμπαράσταση δικηγόρου, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ και κυρίως ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ούτε με το νομικό πολιτισμό της χώρας και κατά την άποψή μας ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ουσιαστικά τίποτα.
  === ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 
  1) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Πολυγύρου (τόπου των ενεργειών)
  2) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου
  3) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης  (προϊσταμένης Αρχής της αρμόδιας των ανακρίσεων Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης).
  === Με τις ευχαριστίες προς στους συναδέλφους νομικούς όλης της χώρας που καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας και δηλώνουν έτοιμοι να συμπαρασταθούν ΝΟΜΙΚΑ (και όχι ΜΟΝΟ!)
  === ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
θα συνεχίσουμε ΑΠΤΟΗΤΟΙ να συμπαραστεκόμαστε Νομικά κάθε διωκόμενο.
Οι Πληρεξούσιοι δικηγόροι
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom