Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κυριακάτικη μούφα οι συντάξεις μαϊμού, για να συγκαλήψουν τη κατάθεση ακόμα ενός χουντικού αντιλαϊκού νομοσχεδίου!!!


 === Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με τη πρώτη απογραφή, μας φλόμωσε στο ψέμα, για δήθεν 50.000 μαϊμουδοσυνταξιούχους, μόνο στο ΙΚΑ. Η εργολαβία ήταν καλή και προσοδοφόρα και για να επικυρώσει τη μακακία της ανικανότητάς του, διενήργησε σε δύο μήνες και…. δεύτερη απογραφή, ο πολιτικά πανηλίθιος.
  === Η δεύτερη απογραφή ΑΠΑΤΗ του Σπυρόπουλου, τον έσπρωξε να πει, ότι….
επιβεβαιώθηκε η πρώτη, και με εκπτωτικό κουπόνι, του απέδωσε 24.000 μαϊμουδοσυνταξιούχους ΙΚΑ. Τώρα το πως επιβεβαιώνει μια απογραφή με τελικά  24.000 μαϊμού συνταξιούχους, τη προηγούμενη που είχε 50.000 μαϊμού συνταξιούχους, μόνο ο εγκέφαλος ενός διοικητή του ΙΚΑ μπορεί να επινοήσει!!!!
  === Όμως μετά τους πρώτους ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΥΣ εντυπωσιασμούς του καραχουντικού Σπυρόπουλου, Ανάμεσα στα οποία η χούντα ψήφισε σωρεία αντιδραστικών και αντιλαϊκών νόμων κατά των εργατοϋπαλλήλων και κατά των συνταξιούχων, επικρατούσε άκρα του τάφου σιωπή, λες και δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως, λες και οι θεωρητικά  50.000 κλέφτες του δημόσιου χρήματος ήσαν φαντάσματα….. Και πως να μην είναι φαντάσματα, όταν η διαχείριση της παραπληροφόρησης είναι στα νύχια των ακραίων φασιστών της φιλοσιωνιστικής κυβέρνησης των Αθηνών.
  === Σήμερα, δια του χουντικού ΒΗΜΑΤΟΣ, και δια μέσου του χουντοβουλίου, μαθαίνουμε ότι οι μαϊμουδοσυνταξιούχοι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, είναι μόνο 1.310 και οι χουνταίοι μας το λένε και πανηγυρικά, λες και ξαναανακάλυψαν την Αμερική οι κολομπίνες!!!!!!…. Οπότε τι και το τόσο νταβαντούρι?????
  === Απλά, η χούντα δια του πολιτικού κατακαθιού Βρούτση,σηκώνει κουρνιαχτό και καταθέτει νέο φασιστικό νομοθέτημα αστυνόμευσης της μάζας, και χρησιμοποιούν ξανά τη περικοκλάδα των δήθεν μαϊμού συντάξεων, ώστε να έχουν να λένε, γιατί γίνονται κάθε μέρα και περισσότερο ΝΕΟΝΑΖΙ και από τον μασόνο Μιχαλολιάκο.
  === Τι θα πει ρε τσόγλανοι ότι δώσατε 1000 υποθέσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς για μαϊμού συντάξεις???? Όποιος αποδείχθηκε ότι έκλεβε δημόσιο χρήμα, συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται και παραπέμπεται σε κανονική δικαστική διαδικασία….. Γιατί φορτώνετε τους οικονομικούς εισαγγελείς με σαλαμούρα????? Για να μη προλαβαίνουν οι άνθρωποι, να κάνουν πραγματική έρευνα για τα δικά σας οικονομικά εγκλήματα????
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom