Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Οπλισμός βρέθηκε σε αυτοκίνητο στα Εξάρχεια - Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια σε Πειραιά και Εξάρχεια

Σαν πολλά όπλα δεν σουλατσάρουν ρε παιδιά;
- Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια
- Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική κάνει έρευνες και σε σπίτι σε Πειραιά
- Ο οπλισμός που βρέθηκε παραπέμπει στο σπίτι που ερευνάται τώρα στα Εξάρχεια
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕWSIT ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Εκτεταμμένες έρευνες πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στα Εξάρχεια σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Σκυλίτση 4, με την περιοχή να έχει περικυκλωθεί από δεκάδες αστυνομικούς.

Στο διαμέρισμα αυτό που βρίσκεται κοντά στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν νωρίτερα σε σπίτι στον Πειραιά, αλλά και σε αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν νοικιασμένο και βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στα Πατήσια, βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ και τρεις γεμιστήρες γεμάτοι. Επίσης βρέθηκαν και τρεις γεμιστήρες κενοί και δύο κουτιά που περιείχαν 720 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών και ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια. Τέλος βρέθηκαν και τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου. 



Την ίδια ώρα έρευνες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούνται και σε σπίτι στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τον οπλισμό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής κατέληξαν στα δύο αυτά σπίτια, σε Εξάρχεια και Πειραιά. 

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν οι έρευνες αυτές σχετίζονται με τη ληστεία στο Βελβεντό ή αφορά κάποια άλλη υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom