Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Εληξε η ομηρία στις φυλακές Μαλανδρίνου - "Μούφα" τα εκρηκτικά του Ριζάι



Μ' ένα ραδιοφωνάκι τυλιγμένο με μονωτική ταινία,που το παρουσίαζε ως εκρητική ύλη,κατάφερε να κρατήσει όλη την Ελλάδα με κομένη την ανάσα για ένα 24ωρο ο αλβανός κακοποιός!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των πέντε σωφρονιστικών υπαλλήλων ,που από χθες το βράδυ ήταν όμηροι του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι και των δύο συνεργών του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλκέτ Ριζάι αποφάσισε να παραδοθεί
 όταν είδε να τον πλησιάζει η ομάδα η ΕΚΑΜ.

"Τέλος. Δεν μπορώ να πάω παρακάτω, ας το σταματήσουμε εδώ" ήταν τα λόγια του κακοποιού που σήμαναν τη λήξη του 24ώρου συναγερμού.

Σύμφωνα με το Mega ο βαρυποινίτης μπλόφαρε και δεν είχε στην κατοχή του ούτε εκρηκτικά, ούτε χειροβομβίδα αλλά ένα... ραδιοφωνάκι!

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως μετά από επέμβαση των ΕΚΑΜ η ομηρία τερματίστηκε στις 20.30. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν ενώ και οι πέντε όμηροι είναι καλά στην υγέια τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ,ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.

Read more: Go to TOP and Bottom