Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Στο 94' γλίτωσε το έμφραγμα ο Παναιτωλικός (1-1) με την Καλλιθέα


Με «κεραυνό» του Μπακάκη από τα 40 μέτρα κατάφερε ο Παναιτωλικός να… γλιτώσει την εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα, μια και τα «καναρίνια» πήραν την ισοπαλία (1-1) και παρέμειναν σε τροχιά ανόδου.

Το πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ των δύο πορτιέρο, ωστόσο, οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 60’ έπειτα από γύρισμα του Ατματσίδη στον Κατσικογιάννη, ο οποίος σούταρε και έπειτα από κόντρα στον Μελισσά, η μπάλα κατέληξε στην εστία του Στεφανάκου.


Στο 74’ η Καλλιθέα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μαρουκάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, την πρώτη την είχε δει δύο λεπτά νωρίτερα, μια και συνέχισε τη φάση αν και είχε υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πίεσε και ευτύχησε να πάρει, τουλάχιστον, τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρις στο δυνατό σουτ του Μπακάκη στο 94’ από τα 40 μέτρα!

«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαΐας), ο οποίος απέβαλε στο 74’ τον Μαρουκάκη και «κιτρίνισε» τους Αραμπατζή, Γκόλια, Στεφανάκο, Μελισσά, Ρουσάκη.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Ιωάννου, Μελισσάς, Γκόλιας, Αραμπατζής (75' Μπακάκης), Σφακιανάκης (65' Μύγας), Τζούνιορ, Φαβάλι (57' Μπελόν), Καμαρά, Σίσιτς, Κουτσοσπύρος.

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Χατζόπουλος, Κατσιγογιάννης (64’ Σταύρου), Μαρουκάκης, Φαγιέ, Ατματζίδης, Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (79’ Φουτσίνι), Ρουσάκης (85’ Θεολόγου).
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom