Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Εξέγερση τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Αλκέτ Ριζάι κρατάει 6 ομήρους και απειλεί με χειροβομβίδες και εκρηκτικά να τινάξει στον αέρα τις φυλακές!


Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ απόψε, ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου, έπιασε ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους (δύο γυναίκες και δύο άνδρες)και δύο κρατουμένους. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονται εκτός υπηρεσίας σπεύδουν στις φυλακές. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριζάι βρίσκεται στο θυρωρείο ή στο αρχιφυλακείο, έχει σβήσει τα φώτα, κρατά δύο χειροβομβίδες, ένα μαχαίρι και 200γρ. εκρηκτική ύλη, ενώ ζητεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Παράλληλα, οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το συσσίτιο, ενώ ζητούν συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών.

Σκηνές από ταινία θρίλερ διαδραματίζονται αυτήν την ώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου!
Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι έχει δύο χειροβομβίδες και υποστηρίζει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Κρατάει ομήρους 6 σωφρονιστικούς υπαλλήλους τους οποίους χρησιμοποιεί ως ασπίδα και προσπαθεί να φτάσει σ΄ενα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην είσοδο των φυλακών.

Ζητάει να τον αφήσουν ελέυθερο αλλιώς απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών περιγράφουν ότι ο Αλκέτ Ριζάι κρατά ομήρους 2 σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ότι βρίσκεται μέσα σε θάλαμο. Διαθέτει μαχαίρι και κρατά στο χέρι του κάτι που μοιάζει με χειροβομβίδα. Απειλεί να τινάξει τις φυλακές στον αέρα αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Ήδη στην περιοχή κατευθύνονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη καθώς φαίνεται πως ο κακοποιός είναι υπό την επήρεια ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ΕΚΑΜ από την Πάτρα είναι ήδη στο σημείο και σημαδεύουν τον Αλκέτ Ριζάι. Στο σημείο μεταβαίνουν τώρα και άλλες δυο ομάδες ΕΚΑΜ από την Αθήνα.

update (01:30):Το θρίλερ στο Μαλανδρίνο συνεχίζεται!
Ο αδίστακτος κακοποιός εξακολουθεί να κρατά ομήρους τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να επιμένει στα αιτηματά του!
Στις φυλακές βρίσκονται τώρα και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ.,οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερους τους ομήρους.Επί τόπου βρίσκεται και Εισαγγελέας.

Ο ίδιος ο Ριζάι μίλησε σε site κι έκανε λόγο για πυροβολισμούς και δακρυγόνα που ρίχτηκαν από την Αστυνομία.Στο ίδιο site μίλησε κι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος-ομηρος που κάνει έκκληση για τη ζωή του.
Πηγή: parapolitika.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΙΥΥΡΓΊΑ ΦΥΛΑΚΏΝ ΥΨΊΣΤΗς ΑΣΦΑΛΕΊΑς ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΙΚΙΝΔΎΝΟΥς κακοποιούς.Έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό.


Read more: Go to TOP and Bottom