Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Εβρεχε γκολ στο Αγρίνιο,Παναιτωλικός - Αν. Επανομής 4-1 (βίντεο με όλα τα γκολ)


Χόρτασαν γκολ και ήλιο όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Παναιτωλικού!
Μπροστά σε 4.000 χιλιάδες οπαδούς του και με πολύ καλό καιρό ο Παναιτωλικός  νίκησε κατά κράτος  την αδύναμη Αναγέννηση Επανομής,κερδίζοντας με το ευρύ 4-1,αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες του γιά άνοδο στη Souperleague!

Ισως το γρήγορο πρώτο γκολ και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να ήταν η αιτία που δεν παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο,όμως τα πολλλά γκολ ήρθαν και αποζημίωσαν τους θεατές.
Ο Παναιτωλικός αρκέστηκε στην κατοχή της μπάλλας,σε ατομικές ενέργειες πολλών ποδοσφαιριστών του  και ευτύχισε στις τελικές προσπάθειες (του πρώτου ημιχρόνου) να είναι αποτελεσματικός.Βέβαια τα λάθη στην άμυνα ήταν αρκετά αλλά δεν κόστισαν!

Από την άλλη η ουραγός Επανομή πάλεψε όσο μπορούσε,δεν επεδίωξε να κλειστεί στην άμυνά της και προσπαθούσε για το καλύτερο ακόμα και μετά το 3-0, με αποτέλεσμα να πετύχει γκολ!

Πολύ νωρίς,μόλις στο 3' ο Παναιτωλικός μετά από κόρνερ του Αραμπατζή και κεφαλιά μεταβίβαση από τον Καμαρά, μια δεύτερη κεφαλιά από τον Σίσιτς άνοιξε στο σκορ 1-0.

Στο 27' μια κάθετη μπαλιά του Μπακάκη στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Μπελόν ως κρυφό κυνηγό που με πλασέ έγραψε το 2-0.

Και στο 35' ο Σίσιτς έκανε το 3-0 με σουτ μετά από εξαιρετική συνεργασία του Μπελόν με τον Καμαρά!

Παρά το 3-0 εις βάρος της η Επανομή βγήκε στην επίθεση,κέρδισε πέναλτι στο 37' από μαρκάρισμα του Ιωάννου και ο Μωυσίδης μείωσε σε 3-1

Στο 41' στην επίθεση ο Παναιτωλικός σκόραρε για 4η φορά!Κάθετη πάσα του Μπελόν, ο Μπόγιοβιτς κερδίζει το τζαρτζάρισμα και πλασάρει, 4-1 και λήξη ημιχρόνου.

Τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα,δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Παναιτωλικού να παίξουν ελεύθερα,χωρίς άγχος για τη νίκη και να δημιουργούν όμορφες φάσεις στα καρέ της Επανομής,με τον τερματοφύλακά της Ταταρίδη να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.

Μ' ένα δοκάρι του Μπόγιοβιτς στο 79' και δύο καλές αποκρούσεις του Στεφανακού στο 83' και στο 88' ολοκληρώθηκε το νικηφόρο παιχνίδι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Αξίζει να σημειώσουμε το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο ο Τζούνιορ,όταν έγινε αλλαγή και την πολύ καλή απόδοση του Μπακάκη ως χαφ!

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Δάρλας(75' Γκόλιας), Ιωάννου, Κούσας, Τζούνιορ(67' Ιορδανίδης), Μπακάκης, Καμαρά(57' Φαβάλι), Μπελόν, Μπόγιοβιτς και Σίσιτς.

Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης, Κουλίδης, Καρτάλ, Μπαλασάς, Παπαστεργίου, Μάρκες Ντα Σίλβα, Μωυσίδης, Δραγανίδης(46' Μπέκα), Αναστασίου(33' Παπατζίκος), Τσαλδάρης, Κουκουλέκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom