Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου (Δείτε βίντεο με τα γκολ)

Ενας Παναιτωλικός από τα παλιά και με τον κόσμο στο πλευρό του νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου κι όχι μόνο πλησίασε με αξιώσεις στις θέσεις ανόδου αλλά στέρησε κι από ένα βασικό αντίπαλό του τρεις πολύτιμους βαθμούς,κάνοντας τη διαφορά μόλις τρεις.

Οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων του Παναιτωλικού έφεραν σήμερα τον κόσμο στο γήπεδο του Αγρινίου κόντρα στις καιρικές συνθήκες.Περίπου 5.500 θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο,μεταξύ των οποίων και οι οργανωμένοι που επέστρεψαν μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής,για να βοηθήσουν την ομάδα τους απέναντι στον Ολυμπιακό του Βόλου.


Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα,αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο,κλείνοντας τον Ολυμπιακό στα καρέ του και ήδη στο δεκάλεπτο είχε δύο πολύ καλές φάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Πιεστικός ο ρυθμός του Παναιτωλικού,με εξαιρτική κίνηση,δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να ξεμυτίσει κι αφού μεσολάβησε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 17' με τον Τζούνιορ,στο 26' ήρθε το πολυπόθητο γκολ.Εξαιρετική διπλή προσπάθεια του Μπόγιοβιτς σουτ και το γήπεδο πήρε φωτιά,1-0!


Το εις βάρος του σκορ αναγκάσε τον Ολυμπιακό Βόλου να αναδιπλωθεί και να βγει με αξιώσεις στην επίθεση,αλλά η άμυνα του Παναιτωλικού αντέδρασε πολύ ψύχραιμα όταν χρειάστηκε.

Ετσι το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού ήρθε πιο εύκολα στο 40' από τον Καμαρά!
Θαυμάσια ενέργεια του Μπελόν,που πέρασε δύο αντιπάλους του κι έβγαλε ασίστ στον Καμαρά,ο οποίος με σουτ έγραψε το 2-0.


Με σκορ ασφαλείας πήγε ο Παναιτωλικός στα αποδυτήρια και με τον κόσμο του κατενθουσιασμένο στις κερκίδες,όπως τον παλιό καλό καιρό.

Με μια αλλαγή κι ένα γρήγορο γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου.Μόλις στο 48'  ο Σολάκης έστρωσε στον Ανιέτε,ο οποίος  με σουτ μείωσε σε 2-1.

Οι Βολιώτες δεν χάρηκαν για πολύ αφού ο Μπακάκης στο 54' με μια καταπληκτική ενέργεια,πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 3-1.Δυστυχώς ο σκόρερ τραυματίστηκε και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Αραμπατζή.



Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε ν' αντιδράσει,ενώ ο Παναιτωλικός καίγονταν να κρατήσει τη διαφορά του σκορ και την πολύτιμη νίκη του.Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μέχρι το 80'!
Από κει και πέρα φάνηκε να το παίρνουν απόφαση οι Βολιώτες,ότι η κατάσταση δεν ανατρέπεατι, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.Στο 90' ένα παιχνίδι της μπάλλας στην πλάτη του Μελισσά μείωσε σε 3-2

Πολύ καλός συνολικά ο Παναιτωλικός  σήμερα με τους Μπακάκη και Τζούνιορ να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα,χωρίς  φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι.Μακάρι η καλή απόδοση της ομάδας και το καλό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου  να συνεχιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου,οπότε είναι βέβαιον πως θα έρθει και η άνοδος.

Εξαιρετικά θετική εντύπωση προκάλεσε το χειροκρότημα που εισέπραξε ο Θανάσης  Παλαιολόγου από τους Αγρινιώτες οπαδούς,όταν μπήκε στο γήπεδο με φανέλα της νέας του ομάδας!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (55' Αραμπατζής), Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας(83' Γκόλιας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Μπόγιοβιτς(70' Κουτσοσπύρος).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιένγκα, Σολάκης(73' Ουγκονσότο), Στογιάνοφ(46' Κουίντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom