Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βαριά ήττα 3-1 για την Εθνική μας από τη Βοσνία


Αγνώριστη η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στον πιο κρίσιμο αγώνα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας,έχασε με κάτω τα χέρια και με το βαρύ 3-1 (αν αναλογιστούμε ότι ακριβώς στη λήξη του αγώνα βάλαμε το γκολ της τιμης!) από την Βοσνία.

Δυό κεφαλιές του Τζέκο κι ένα περιπετειώδες πέναλτι,που αρχικά απέκρουσε ο Καρνέζης,έδωσαν τους τρεις βαθμούς στη Βοσνία και το προβάδισμα για την απ' ευθείας πρόκριση.


29΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ. Μετά το φάουλ του Μισίμοβιτς ο Τζέκο πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
36΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ. Απίστευτη φάση με τον Καρνέζη να πιάνει το πέναλτι του Μισίμοβιτς όμως στη συνέχεια οι Έλληνες παίκτες αδράνησαν και από τις κόντρες ο Ιμπίσεβιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
54΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ. Και πάλι ο Τζέκο πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μισίμοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Απέναντι στις πολλές ευκαιρίες των Βόσνιων η Εθνική μας ομάδα είχε μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ του Χολέμπα στο 39' κι όταν το σκορ ήταν ακόμα 2-0.
Και στη λήξη του αγώνα κατάφερε να μειώσει με τον Γκέκα στο 93'!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Βοσνία (Σάφετ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούιτζα, Σπάχιτς, Βράνιες, Ζουκάνοβιτς, Μισίμοβιτς, Μεντούνιανιν (79' Ράχιμιτς), Ζαχίροβιτς, Λούλιτς, Ιμπίσεβιτς(85' Στεφάνοβιτς), Τζέκο.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας(46' Γκέκας), Αβράαμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης(58' Μανιάτης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Χολέμπας, Σαλπιγγίδης(73' Χριστοδουλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom