Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σαμαροβενιζελοκουβέληδες,τρεις αυτοκτονίες σ' ένα 24ωρο είναι πολλές δεν νομίζετε;


Τρεις αυτοκτονίες μόλις σ' ένα 24ωρο έχουμε τη γνώμη ότι είναι πάρα πολλές!
Δυστυχώς αυτή την άποψη έχουμε μόνο οι απλοί πολίτες κι όχι αυτοί που θεσμικά είναι αρμόδιοι για τους υπηκόους αυτής της πολύπαθης χώρας.

Οι δύο αυτοκτονίες μάλιστα σημειώθηκαν χτες 5/3 στο νομό της Λάρισας και η τρίτη σήμερα το πρωί στην Κω.

Στη Λάρισα πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 45 και 50 ετών αντίστοιχα, που και οι δύο βρέθηκαν απαγχονισμένοι.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από τους συγγενείς του μέσα στο σπίτι του στην οδό Φαρσάλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 45χρονος είχε αφήσει σημείωμα στους συγγενείς του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Ο έτερος 50χρονος αυτόχειρας ήταν από το χωριό της Ελασσόνας και βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού τους.
Η αστυνομία ως είθισται καταγράφει και ερευνά και τις δύο περιπτώσεις.

Αυτοπυροβολήθηκε 51χρονος στην Κω
Συγκλονίζει και γεμίζει με ερωτηματικά η αυτοκτονία 51χρονου συμπολίτη μας (Π.Κ. γεννηθείς το 1962, Οικοδόμος), ο οποίος βρέθηκε σήμερα στις 9 παρά τέταρτο το πρωί νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο (το οποίο και ειδοποίησε την αστυνομία) , στο κτήμα του έξω από το σπίτι του στη Λάμπη (στην περιοχή του πρώην Κότον κλαμπ) έχοντας το κυνηγετικό του όπλο στραμμένο πάνω του...

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενός παιδιού και σύμφωνα  την αστυνομία (εξετάζονται μεν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας... καλώντας όλους του συγγενείς στο τμήμα για καταθέσεις) Αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία κατατείνουν στο γεγονός ότι πρόκειται για αυτοκτονία (χωρίς να έχουν διευκρινισθεί ακόμα τα ακριβή αίτια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom