Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Απόψε στις 21:45 Βοσνία - Ελλάδα για το εισιτήριο του Μουντιάλ!


Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του ομίλου μας συγκρούονται απόψε (21:45 Mega) στη Ζένιτσα της Βοσνίας για  το προβάδισμα στην απ' ευθείας πρόκριση που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας!

Μπορεί η Βοσνία να έχει την καλύτερη επίθεση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014,όμως η Εθνική μας ομάδα  έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα και μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους Βόσνιους μέσα στην έδρα τους!
Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν χάσει κανέναν από τους τέσσερις αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα στα προκριματικά κι  έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς.Συμπτωματικά(;) οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες και φιλικά παιχνίδια,που έχουν δώσει αυτό το διάστημα.

50-50 λοιπόν οι πιθανότητες κι ευχόμαστε απόψε η Εθνική μας να τα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα που επιθυμεί και να μας δώσει λίγη χαρά μέσα στη γενική μαυρίλα,που απλώνεται γύρω μας.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός,κύριος Φερνάντο Σάντος, έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει (4-4-2) και στους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Τοροσίδη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Χολέμπας, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

 Στη διάθεση του Σάντος θα είναι και οι: Σηφάκης, Λοντίγκιν, Βύντρα, Μαλεζάς, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Μανιάτης Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μήτρογλου και Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom