Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Συγγενείς του Προέδρου φυγάδευσαν 21 εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο τρεις μέρες πριν την απόφαση του Eurogroup!


Αποκάλυψη βόμβα σήμερα από την εφημερίδα "Χαραυγή",που αν ισχύει βάζει φωτιά στα θεμέλια της Κυπριακής Δημοκρατίας και στα μπατζάκια του προέδρου της!

Η Κυπριακή εφημερίδα γράφει ανοικτά και με ονόματα,ημερομηνίες και έγγραφα ντοκουμέντα ότι συγγενείς του κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη έστειλαν συνολικά 21 εκατομμύρια ευρώ  σε τράπεζες του Λονδίνου...
στις 12 και 13 Μαρτίου 2013,δηλαδή 3 μέρες πριν την απόφαση του Eurogroup!!!!!,σπάζοντας 5 γραμμάτια που διατηρούσαν στη Λαϊκή Τράπεζα.

Επίσης οι ίδιοι συγγενείς του κύπριου Προέδρου στο τέλος Ιανουαρίου απέσυραν 24 εκ. από τη Λαϊκή Τράπεζα και την 1η Μαρτίου έβγαλαν,πάλι από τη Λαϊκή,5 εκ. σε τράπεζες του εξωτερικού.

Η εφημερίδα κλείνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γράφει: "... να υπενθυμίσουμε ότι η εφημερίδα μας έχει υποβάλει εδώ και μέρες το ερώτημα κατά πόσο αληθεύουν οι πληροφορίες ότι υπουργός της κυβέρνησης έσπασε, παραμονές της συνόδου του Eurogroup, γραμμάτιο ύψους 300 χιλ. ευρώ, χωρίς μέχρι σήμερα να δοθεί οποιαδήποτε απάντηση εκ μέρους της κυβέρνησης"!!!

Πατήστε ΕΔΩ να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ  της "Χαραυγής", στη σελίδα 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom