Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σε "εμφύλιο" εξελίσσεται το Συνέδριο Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ!


Ενταση επικρατεί από το πρωί στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, χωρίς καν να έχουν αρχίσει οι εργασίες του. Αιτία είναι η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο κυρίαρχες τάσεις στους κόλπους της νεολαίας του κινήματος με επίκεντρο τον τρόπο εκλογής γραμματέα.

Οι δύο ομάδες εκπροσωπούνται από τον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Πανταζή η μία και από το απερχόμενο μέλος του Πολιτικού Γραφείου Νίκο Ανδρουλάκη η άλλη. Αδυνατούν να βρουν συμβιβαστικές προτάσεις για μείζονα θέματα του συνεδρίου.


«Αγκάθι» αποτελεί ο τρόπος εκλογής του νέου γραμματέα της Νεολαίας, καθώς έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις: Η μία προβλέπει την ανάδειξή του από το συνέδριο και η δεύτερη από την Κεντρική Επιτροπή που θα εκλέξει το Συνέδριο.

Ο Κώστας Πανταζής θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Χρήστου Παυλίδη από την Κομοτηνή, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης σκέφτεται να κατεβάσει ως υποψήφιο τον Ανδρέα Σπυρόπουλο από την Ηγουμενίτσα.

Το κλίμα έντασης συνεχίζεται στο συνέδριο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ καθώς εξακολουθούν τα οργανωτικά προβλήματα σχετικά με το πόσοι και ποιοί είναι σύνεδροι.Οι διαπιστεύσεις οι άρχισαν να δίνονται στους συνέδρους,τμηματικά κατά νομό, γύρω στις 13.30 σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης απο τις αντιμαχόμενες πλευρές διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μην κλείσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Όταν λυθούν τα οργανωτικά προβλήματα θα υπάρξει ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου κεντρικού συμβουλίου της νεολαίας το οποίο στη συνέχεια θα εκλέξει τον νέο γραμματέα με φαβορί για τη θέση τον Παύλο Χρηστίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom