Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν ήταν τυχαίο το "ΛΑΘΟΣ" του ΔΝΤ


Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαγείρεμα της συμφοράς» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το δήθεν τυχαίο «λάθος» του ΔΝΤ.  Η «διάσωση» της χώρας δεν βγαίνει και το ΔΝΤ αλλοιώνει τις προβλέψεις του προκειμένου με πειραγμένα στοιχεία να εμφανίσει την «ανάπτυξη» (Σελ 3,4,10,11)

ΑΟΖ: Σε παγίδα έντασης το Αιγαίο την άνοιξη. Η Άγκυρα, εκμεταλλευόμενη την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης, ετοιμάζει έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ. (Σελ 20)


ΣΥΡΙΖΑ: Έμφαση στο πρόγραμμα και αντεπίθεση στην οικονομία. Η νέα στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο πολιτικό παιχνίδι. (Σελ 8,9)

ΒΙΑ: Το «δόγμα Δένδια» ανάβει πολιτικές φωτιές και ευνοεί τη Χρυσή Αυγή και την ανάπτυξη της βίας. Με αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες πρακτικές και φρασεολογία κυβερνητικά στελέχη… επιτίθενται κατά κομμάτων, συνδικαλιστών, δικαστικών και δεν συμμαζεύεται. (Σελ 16,17)

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ποιοι, τι είναι και τι θέλουν τα (κατά την ΕΛ.ΑΣ.) «μωρά της νεοτρομοκρατίας» τα οποία παρά τις συλλήψεις ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. (Σελ 48,49)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom