Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ι.Ν. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Μετά τα συσσίτια και λίστα ανέργων



ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Οι υπεύθυνοι και οι προσφέροντες, εθελοντικά, εργασία στα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με πλήθος συνανθρώπων-αδελφών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζοντας το φάσμα της ανεργίας, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες και δεσμεύσεις της σύγχρονης ζωής, όπως στην εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, Δ.Ε.Υ.Α. κλπ. 
Οι άποροι αδελφοί μας που καθημερινά σιτίζονται στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ήδη έφθασαν τους 230 ενώ οι προσφερόμενες μερίδες έχουν συνολικά ξεπεράσει τις 68.000 κατά τους 14 μήνες προσφοράς. 

Πέρα από το ημερήσιο φαγητό και το ρουχισμό που ήδη τους παρέχουμε, και μη μπορώντας κατ' άλλον τρόπο να εξυπηρετήσουμε, ως Ναός, τις πολλές ανάγκες αυτών των αδελφών μας, σκεφθήκαμε να καταρτίσουμε λίστα ανέργων με τις δεξιότητες και τα προσόντα τους, ώστε αν κάποιος επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει σε εργασίες ή μεροκάματα κάποιους από τους προτεινόμενους μέσα από τη λίστα των συσσιτίων μας, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην, έστω και πρόσκαιρη, ανακούφισή τους. Σημειώνεται μάλιστα ότι πίσω από κάθε όνομα ανέργου, υπάρχει και μια ολόκληρη οικογένεια. Για ευνόητους λόγους αναρτώνται μόνο τα αρχικά του επωνύμου κάθε ανέργου. Η λίστα θα ενημερώνεται ανά τακτά διαστήματα. 

Η λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου (www.agiosdimitrios-agrinio.gr) και θα ενημερώνεται σε τακτά διαστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη και στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο τηλέφωνο 26410-55730 από Δευτέρα έως και Σάββατο 9-11 πμ και Τρίτη απόγευμα 5.30-7 μμ.

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη μου.

Τι είναι αυτό το «απάνθισμα» της ειδησεογραφίας που συγκέντρωσες στην σελίδα σου κι αυτό το Σαββατοκύριακο ;
Το ξέρω ! Δεν το κάνεις επίτηδες. Ίσως φταίω και γω που δεν πάω για ύπνο αν δεν ρίξω μια τελευταία ματιά στη σελίδα σου. Βαπόρι έγινα πάλι.
Τι να πρωτοχωρέσει το μυαλό του αναγνώστη ;
Τι να πει κανείς για την ανεκδιήγητη Υφυπουργό; Είναι τόσο προκλητική με την ξύλινη γλώσσα της αλλά και την παντελή αδιαφορία της για τον άνθρωπο ! Αποδεικνύεται ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος στον πλέον δύσκολο κόμβο της κυβερνητικής μηχανής .

Τα διαβάζω ,φουρτουνιάζω και προσπαθώ να μένω ψύχραιμη Δημήτρη μου ,περιμένοντας την επόμενη μέρα ….Τι άλλο μπορώ να κάνω ;

Και συ δεν στέλνεις καμιά νεότερη φωτογραφία του παλικαριού, να χαλαρώσει έστω και για μερικά δευτερόλεπτα η διάθεσή μου.

Καλή νύχτα να περάσετε και Συ μη κάνεις βήμα πίσω….

zeidoron dtsoukas είπε...

Να 'σαι καλά Λυγερή μου,σ' ευχαριστώ!
Μόλις τα καταφέρω να βάλω βιντεάκι με τα βηματάκια του θα σε ενημερώσω.
Καλό σου βράδυ,ψυχραιμία και καλή εβδομάδα!

Read more: Go to TOP and Bottom