Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Χιόνια αναμένονται το βράδυ στην Πάρνηθα

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα με χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Το «παρών» θα δώσουν, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου. 

Στην Αττική χιόνια αναμένεται να πέσουν απόψε το βράδυ στην Πάρνηθα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς. Στη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν με 4-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη χιόνια αναμένονται στα γύρω ορεινά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 11 βαθμούς. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή πτώση στη θερμοκρασία με καταιγίδες και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά. 

Το Σάββατο δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία, ενώ θα συνεχιστούν οι βροχές, και την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού. 

Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία και τη Δευτέρα με χιόνια στα ορεινά και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. 

Ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom