Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ; Συνελήφθη υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών που μετέφερε χασίς με κρατικό αυτοκίνητο!

Κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι τέτοια,που δύσκολα διακρίνεις ποια ακριβώς είναι η είδηση.Το να συλλαμβάνεται κάποιος που μεταφέρει χασίς είναι τόσο σύνηθες που δεν προξενεί καμία εντύπωση.Αν τώρα είναι και δημόσιος υπάλληλος ψιλοξενίζει λίγο,αλλά παίζει κι αυτό στις μέρες μας.Αν όμως έχει και το απύθμενο θράσος να χρησιμοποιοεί για τη μεταφορά κρατικό αυτοκίνητο και μάλιστα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του,ε! παραπάει το πράγμα!
Κύριος οίδε τι πλάτες διαθέτει ο εν λόγω συλληφθείς ώστε να αψηφά τα πάντα και ποιος ξέρει πόσα ακόμα κρατικά αυτοκίνητα εξυπηρετούν νόμιμες ή παράνομες δραστηριότητες υπαλλήλων του δημοσίου;
Θα 'χει πλάκα να αποδειχθεί ότι ο εν λόγω κρατικός λειτουργός χρέωνε βενζίνες,διόδια και τυχόν βλάβες στην επαρχία στην Εισαγγελία Αθηνών!!!
Ζείδωρον

Σοκ προκαλεί η  είδηση ότι  υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με κρατικό αυτοκίνητο!


Οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στη Σαγιάδα να φορτώνει τέσσερις σάκους με χασίς στο αυτοκίνητο,  αλλά η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί στο χωριό Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, ύστερα από διακριτική παρακολούθηση.

Εντύπωση προκαλεί και η ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στα  150 κιλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom