Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο κύριος Μέργος χλαπακιάζει μόνο ένα μισθό και μία αποζημίωση!!!

Κοντά στις 100.000 το χρόνο!!! ο χορτάτος

Χτες το βράδυ στην οργισμένη ανάρτησή μας για τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών που θεωρεί υψηλό τον κατώτατο μισθό ρωτάγαμε:"Ελόγου σου κύριε Γ.Γ. πόσα χλαπακιάζεις από τον κρατικό κορβανά για να λες αυτές τις μπαρούφες;"!

Και η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί από τον κύριο Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω twitter.Για τρεις μισθούς μιλάει και μάλιστα και οι τρεις από τον κρατικό κορβανά.

Η αποκάλυψη αυτή του κυρίου Παπαδημούλη προκάλεσε την αντίδραση του
Γαμα Γαμα,ο οποίος θιγμένος δηλώνει ότι παίρνει ένα μισθό και μία αποζημίωση από τη συμμετοχή του στο ΤΧΣ.
Αποζημίωση την οποία λαμβάνει γιατί "έτσι ο νόμος ορίζει"!!!
Αποσιωπά όμως ότι είναι 30.000 ευρό ετησίως (δηλαδή μισθοί 4 χρόνων και... για ένα νέο),βάλτε και καμιά 60.000 χιλιάδες από τη θέση του ΓΓ κοντεύουμε τις 100.000 το χρόνο.

Ετσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και γιατί τόσο εύκολα ανασκευάζουν τα όσα είπαν και είναι καταγεγραμμένα στα βίντεο.Είναι πάρα πολλά τα λεφτά και σε σχέση μ' αυτόν που παίρνει 586 ευρώ είναι περίπου 12 φορές περισσότερα.

Και μη μας πείτε ότι σπουδάσατε κι έχετε πτυχία γιατί και τα δικά μας τα παιδιά έχουν κι ίσως περισσότερα από σας,αλλά παραμένουν 5 κι 8 κι 9 μήνες απλήρωτα χάριν των δικών σας πολιτικών.

Διαβάστε την απάντηση του χορτάτου,που έγινε στόχος λαϊκιστών!!!!

“Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων”, καταγγέλλει ο κ. Μέργος, και συνεχίζει: “Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης “ανακάλυψε” ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρίζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη”.

“Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων”, τονίζει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, και διευκρινίζει: “Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom