Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σοβαρά επεισόδια στο Ελληνικό, διεκόπη ο τελικός του μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού (βίντεο)

Ωρα 21:30 Ο Τελικός της ντροπής ολοκληρώθηκε 
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 14ο κύπελλο της ιστορίας του επικρατώντας με 81-78 του Ολυμπιακού σε ένας ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

- Απίστευτα πράγματα λίγο πριν τον τελικό. Οπαδοί του Παναθηναϊκού χτύπησαν με φωτοβολίδα στο κεφάλι τον Χάινς 
- 7 λεπτά πριν το ημίχρονο το ματς έχει διακοπεί. Συμπλοκές οπαδών μέσα στο παρκέ, σπασμένα καθίσματα και δακρυγόνα σε έναν τελικό ντροπή 

 Τελικά δεν γλιτώσαμε τα χειρότερα και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διεκόπη 7:02 πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ενώ το παιχνίδι παιζόταν μια ένταση από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν τις θέσεις των επισήμων πυροδότησε τα πνεύματα και με τα αντικείμενα να πέφτουν βροχή οι διαιτητές διέταξαν τις δύο ομάδες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εντός παρκέ με την αστυνομία να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί...

update: Στις 19:50 Αποχώρησαν όλοι οι οπαδοί και των δύο ομάδων,το γήπεδο εκκενώθηκε πλήρως και οι ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν ζέσταμα!Προφανώς μετά τα όσα θλιβερά προηγήθηκαν θα συνεχιστεί ο αγώνας!!!!

Ωρα 20:30 Οντως ο τελικός συνεχίζεται μετά από μία ώρα,αυτή τη στιγμή υπάρχει ημίχρονο,ενώ παρά την εκκένωση του γηπέδου πάρα πολλά άτομα με διαπιστεύσεις της ΕΟΚ είναι μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom