Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σίμος Κεδίκογλου: "Τσίπρα μάζεψε τους εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ γιατί έρχεται ο Ολάντ"!!!

Απεργία σε όλα τα ΜΜΕ αύριο


Θρασύτατη και προκλητική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου,Σίμου Κεδίκογλου, για την απεργία της ΕΣΗΕΑ,που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι η απεργία υποκινείται από το ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον Τσίπρα "να μαζέψει τους εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ"!!!

"Η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υπέκυψε στις συνήθεις κομματικές σκοπιμότητες και στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει ειδησεογραφικό μπλακάουτ στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ", δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την απόφαση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων να επιμείνουν στην κήρυξη απεργίας αύριο.


"Με τον τρόπο αυτό οι εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ όχι μόνο απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αδιαφορούν πλήρως για τα πραγματικά προβλήματα των δημοσιογράφων σήμερα, αλλά και ότι δεν διστάζουν να πλήξουν και τη διεθνή εικόνα της πατρίδας, εν ονόματι του κομματικού συμφέροντος", τονίζει ο κ. Κεδίκογλου.

"Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία της χώρας να επιχειρούν να «πνίξουν» την είδηση μιας πολύ σημαντικής επίσκεψης ενός φίλου ηγέτη που έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, έστω και την τελευταία στιγμή, να τους μαζέψει", προσθέτει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Οι ανακοινώσεις των σωματείων για την αυριανή απεργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ

Εικοσιτετράωρη (24ωρη) απεργία από τις 6 το πρωί αύριο Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και στις 12 το μεσημέρι θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας.

Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, ΟΤΑ, Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Δημοτικά ΜΜΕ, Γραφεία Τύπου, περιοδικά, site).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣΥ

Μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, και παρά την αγωγή που κατέθεσε η Διοίκηση της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ για να κριθεί παράνομη και η απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία πανελλαδικά σε όλα τα ΜΜΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ διευκρινίζει ότι η απεργία αρχίζει κανονικά στις 6 το πρωί της Τρίτης 19-02-2013 και τερματίζεται στις 6 το πρωί της Τετάρτης 20-02-2013.

Αύριο Τρίτη στις 9 π.μ. εκδικάζεται η αγωγή της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom