Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ


Ο αρχιανίκανος πρωθυπουργεύων, που δεν κατάφερε να φυλάξει κατά την επίσκεψή του στο Κατάρ, ούτε τον ίδιο του τον πισινό από την καλοστημένη προβοκάτσια που του έστησε ο Ερντογάν, θα επιχειρήσει να παρουσιάσει έναν επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό ως κορυφαία εθνική επιτυχία...

ΤΙ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΟΣΙΑΛΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ???

"Ψάξτε για πετρέλαιο, σας καλύπτω εγώ..."

Και όλες μαζί οι Φιλιππινέζες της Αθήνας έσπευσαν να χειροκροτήσπουν δικαιωμένες...

Γιατί δικαιώθηκαν οι Φιλιππινέζες της Αθήνας???
Διότι το πρωθυπουργεύον γιουσουφάκι του θίασου έσπευσε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό να δηλώσει λίγο νωρίτερα: "Στηρίζουμε την πολιτική της Γαλλίας στο Μαλί, μια πολιτική που δείχνει αποφασιστικότητα και ευθύνη από πλευρά ολόκληρης της Ευρώπης". Στηρίζουμε δηλαδή ακόμη μια επιδρομή των δολοφόνων της νεοαποικιοκρατίας.Έτσι...

Οι δολοφόνοι της Ελληνικής κοινωνίας, πιασμένοι χέρι - χέρι με τους φονιάδες του Μαλί και με τίμημα το μοίρασμα των αγορών, το πλιάτσικο του εθνικού μας πλούτου, και το εμπόριο οπλικών συστημάτων θανάτου, συνομωτούν για να βάλουν οι αδίστακτοι τον Ελληνικό λαό σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Ο αρχιανίκανος πρωθυπουργεύων, που δεν κατάφερε να φυλάξει κατά την επίσκεψή του στο Κατάρ, ούτε τον ίδιο του τον πισινό από την καλοστημένη προβοκάτσια που του έστησε ο Ερντογάν, θα επιχειρήσει να παρουσιάσει έναν επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό ως κορυφαία εθνική επιτυχία.

Μήπως πρέπει κάποιος να θυμήσει στους ενεύθυνους τυχοδιώκτες που διοικούν αυτόν τον τόπο, οτι οι δρόμοι της ενέργειας είναι βαμμένοι με αίμα και με θάνατο, και πως αυτά τα παιχνίδια δεν προσφέρονται για να τα διαχειριστούν προσκυνημένοι που παρέδωσαν την ίδια τους την πατρίδα.

Η εθνική περηφάνια θέλει ηγέτες που να το λέει το καρδί τους και τέτοιοι δεν είναι...
Ούτε η συμμορία των Ιμίων...
Ούτε η συμμορία του Καστελόριζου...
Ούτε η γιαλατζή Αριστερά που καμαρώνει με το πρόσημο στο πέτο...
Ούτε φυσικά και ο πρωθυπουργεύων της ντροπής με τις υπογραφές της υποτέλειας να σημαδεύουν ανεξίτηλα τη θλιβερή του διαδρομή.

Ετοιμάσου να τους πιστέψεις ξανά μαλάκα ψηφοφόρε...
Πρώτα σου έκλεψαν ζωή και αξιοπρέπεια και τώρα ετοιμάζουν φέρετρα για τα παιδιά σου...

Χαϊβάνι ήθελε ο Ολάν, κι αντί για ένα βρήκε τρία να τον περιμένουν

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom