Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Προς Σαμαροβενιζελοκουβέληδες:Και νέα αυτοκτονία στη Μαγνησία λόγω κρίσης

57χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο στη Χλόη

57χρονος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, πάλευε με την κρίση, ήταν και το νέο της θύμα, που τα ξημερώματα του Σαββάτου επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος, που κατοικούσε με την οικογένειά του στη Χλόη Μαγνησίας, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής με το αυτοκίνητό του. Οι ώρες περνούσαν και ο ίδιος δεν έδινε σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα την έντονη ανησυχία της συζύγου του, που ειδοποίησε την Αστυνομία, για να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτησή του.


Το αποτέλεσμα; Θλιβερό, όπως και το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στις 5.00 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου και σε απόσταση 2 περίπου χλμ. από το σπίτι του αυτόχειρα, τον οποίο εντόπισαν κρεμασμένο από δέντρο με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του e-Volos.gr, ο 57χρονος άφησε σημείωμα στην οικογένειά του, με το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Ένα σημείωμα για το οποίο αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ενδιαφερθούν και να διαβάσουν οι αρχηγοί της τρικομματικής κυβέρνησης (γι' αυτό και εμείς απλά τους γνωστοποιούμε την είδηση),Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, καθώς και ο υπέρμαχος των Μνημονίων κυβερνητικός Βουλευτής Μαγνησίας και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Θανάσης Νάκος, ο οποίος εκλέγεται σε εκείνη την εκλογική περιφέρεια, που αυτοκτόνησε ακόμα και πρώην υφυπουργός και πιο συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Τζανής και μάλιστα τρεις ημέρες μετά το άνοιγμα του αρχείου της λίστας Λαγκάρντ, από χρήσtη με τον κωδικό SOFIA, μία ημέρα δηλαδή πριν παραλάβει το usb το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα πάντα με την πραγματογνωμοσύνη που διεξήγαγε η Δ.Ε.Ε.... Τυχαίο...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom