Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ

"Ελάτε κουφάλες να κατασχέσετε το σπίτι μου για χρέη στη ΔΟΥ και θα σας γαμήσω ότι έχετε και δεν έχετε! Θα πάρω μαζί μου όσους περισσότερους μπορώ!... 

Η δικαιοσύνη;;; Ποιά δικαιοσύνη;;; Κι αυτή πόρνη αναδρομικών είναι, χειρότερη από τους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες της συγκυβέρνησης!"

γράφει ο REPORTO

Μέσα σ αυτές τις τέσσερις γραμμές που είδαμε αποτυπωμένες στην ιστοσελίδα SIBILLA.GR αποτυπώνεται το δράμα μιας κοινωνίας, που έχει πλέον ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο αντοχής στην πρωτοφανή επιδρομή που δέχεται…

Μέσα από αυτές τις τέσσερις γραμμές, έχουν ακυρωθεί στην πράξη όλες οι βαθυστόχαστες αναλύσεις των φοβικών και των άτολμων. Και φυσικά έχει κουρελιαστεί ολοκληρωτικά…


Η εθνοσωτήρια επιχειρηματολογία των γενίτσαρων που οδηγούν την κοινωνία στην απόλυτη απελπισία και τον τόπο μας στην καταστροφή.
  • Πρόκειται για λόγια αγανάκτησης, οργής και απελπισίας ταυτόχρονα, που φωλιάζουν στις ψυχές όλων μας... Μην τα υποτιμάτε...
Αυτό το ξέσπασμα αγανάκτησης και οργής…
Δεν επιδέχεται πρωτόκολλα πολιτικής συμπεριφοράς για να το ερμηνεύσουν.
Δεν επιτρέπει σε ιδεολογήματα και λοιπές φλύαρες αηδίες να το ευνουχήσουν.
Και κοντολογίς δε θα επιτρέψει σε κανέναν απολύτως μηχανισμό καταστολής να το χαλιναγωγήσει και να το αναχαιτήσει, για λογαριασμό των γενίτσαρων που μας κυβερνούν.
  • Γιατί είναι πηγαίο… Είναι αυθεντικό… Είναι το τελευταίο μέσο που θα έχει απομείνει σε μια κοινωνία που εγκαταλείφθηκε στο έλεος της μοίρας της, και το μόνο που της μένει πια είναι να αυτοδικήσει.
Το τονίσαμε έγκαιρα στο άρθρο μας με τίτλο: «ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ» αλλά φαίνεται πως τα αυτιά ορισμένων αρνούνται να ιδρώσουν.

Το αποτέλεσμα είναι οι γενίτσαροι να αποθρασύνονται, και το ανθρωπόμορφο τέρας που δηλώνει γ.γ του υπουργείου οικονομικών, να τολμά να δηλώσει ευθέως πως: «Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα και θα πρέπει να μειωθεί κι άλλο για να έρθει η ανάπτυξη»

Αυτή η πουτάνα η ανάπτυξη…

Αυτό ισχυρίζεται ο Γιώργος Μέργος αυτό το (όπως διαβάζουμε στο SIBILLA.GR«Κτήνος που οπλίζει με καλάσνικωφ τη νεολαία και σε λίγο θα οπλίσει όλους εμάς» που ξαφνικά βρεθήκαμε να μην ξέρουμε πόσα και που χρωστάμε, επειδή κάποιοι αποφάσισαν πως μέσα από το πλιάτσικο στην κοινωνία θα σωθεί η πατρίδα που κούρσεψαν τα λαμόγια της και που εν τέλει πρόδωσαν χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.

Αυτό ισχυρίζεται αυτός «Ο γερμανοτσολιάς του κερατά, που ο μισθός του ξεπερνά επισήμως 0 και όχι με τα πιθανά ανεπίσημα δωράκια – τα 5.000 ευρώ το μήνα».

  • Ποια νομιμότητα λοιπόν και ποιόν καθωσπρεπισμό θα πρέπει να σεβαστεί μια κοινωνία που μετρά ήδη 4.000 δολοφονημένους???
  • Ποια νομιμότητα και ποια δικαιοσύνη μπορεί να επιβάλει και σε ποιόν ότι το μοναδικό πράγμα που δικαιούται είναι να περιμένει άφωνος τη σειρά του, για να γεμίσει κι αυτός ένα φέρετρο???
  • Ποιος πολιτικός πολιτισμός και ποια δικαιοσύνη δικαιούνται να αποφασίσουν, πως το υποψήφιο θύμα για να μην καταστεί ένοχο θα πρέπει να παραμείνει θύμα???
  • Ποια δικαιοσύνη θα κληθεί να αποδώσει δίκαιο όταν οι καραμπίνες των απελπισμένων αποφασίσουν να κελαηδήσουν γιατί πια δε θα τους έχει μείνει τίποτε άλλο για να πιαστούν???
Μήπως αυτή η δικαιοσύνη που δεν προειδοποίησε – ως όφειλε – πως τα όρια της πρόκλησης έχουν ξεπεραστεί προ πολλού???
Μήπως αυτή η δικαιοσύνη που έμεινε άφωνη, όταν το Σύνταγμα αυτής της χώρας κουρελιαζόταν από τις συμμορίες της εθνικής αναξιοπρέπειας???
Μήπως αυτή η δικαιοσύνη που προσυπέγραψε πιστοποιητικά νεκροτομής σε 4.000 δολοφονημένους Έλληνες αλλά δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει ποτέ την ταυτότητα του δολοφόνου???

Έχετε καταλάβει κύριοι πως όταν η οργή ξεχυθεί ανεξέλεγκτα στους δρόμους, τότε τίποτε και κανείς δε θα μπορεί να τη συγκρατήσει???
Έχετε καταλάβει κύριοι ότι η απειλή των νόμων τους οποίους κραδαίνετε, είναι ένα βρώμικο παιχνίδι συνενοχής και ως τέτοιο δε θα μείνει ατιμώρητο την ώρα της κρίσης???
Έχετε διανοηθεί πως δε δικαιούστε πλέον να παίζετε με την ανύπαρκτη πια υπομονή ενός λαού που τον έχετε εξαντλήσει???
  • Και τέλος έχετε συνειδητοποιήσει κύριοι πως για τα επόμενα θύματα που θα είναι θύματα οργής και ανεξέλεγκτου ξεσπάσματος, θα φέρετε ακέραια την ευθύνη γιατί δε φρενάρατε αυτό το μαζικό έγκλημα που συντελείται σε βάρος ενός ολόκληρου λαού???
Ποια δικαιοσύνη θα κρίνει τον αυριανό «φονιά»???  
Αυτή που αλλοτριώθηκε παντελονιάζοντας τα αναδρομικά της την ίδια στιγμή που η κοινωνία ολόκληρη βυθίζεται σε μια αναδρομική κόλαση από τα έργα και τις ημέρες των δολοφόνων της που τους επιτρέψατε να παράγουν ασύδοτοι κατοχικό έργο???

Κι εσείς οι ηγεσίες των κομμάτων... 
Εσείς που καταγίνεστε με βαθυστόχαστες αναλύσεις, έχετε άραγε συνειδητοποιήσει πως κάποιες καραμπίνες έχουν ήδη καθαριστεί και παραμένουν γεμάτες πίσω από την πόρτα των απελπισμένων???

Έχετε καταλάβει πως πλέον δεν είναι μακριά η στιγμή που οι πολίτες αυτής της χώρας θα επιλέξουν το θάνατο με αξιοπρέπεια παρά να συνεχίσουν να φεύγουν σαν τα σκυλιά ταπεινωμένοι και βουβοί???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" 
Read more: Go to TOP and Bottom