Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο σπουδαίος πολιτικός Κεφαλογιάννης αποχώρησε από την εκπομπή του Παπαδάκη αφού δεν μπόρεσε να ξεμπερδέψει τη βούρτσα από την .... (βίντεο)


Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι πολιτικάντηδες ζουν σε άλλη χώρα εδώ και καιρό!
Ειδικά δε αυτοί της συγκυβέρνησης,οι οποίοι πάνε στα διάφορα πάνελ για να πούνε το παραμύθι που τους έδωσαν κι αν τα πράγματα στραβώσουν πετάνε τα μικρόφωνα κι αποχωρούν αγανακτισμένοι δήθεν!

Σήμερα ήταν η σειρά του κυρίου Κεφαλογιάννη να δώσει παράσταση.Δεν του 'βγαινε το ποίημα κι αφού πάνω στην αμηχανία του αναγκάστηκε νωρίτερα να πει στον Γ. Παπαδάκη ότι "μπερδεύει την βούρτσα με την ....."
(δεν μας το είπε!!! μας άφησε όμως να καταλάβουμε το επίπεδό του),ακριβώς στο τέλος της εκπομπής έκανε θεατρινίστικη αποχώρηση.Και να σκεφτείτε ότι εκείνη την ώρα του μπερδέματος ο Παπαδάκης του μιλούσε για το 1,5 εκ. ανέργους,ενώ ο ίδιος επέμενε να μιλάει για την ανάπτυξη που θα.... έρθει.

Προηγουμένως (αφού μονοπωλούσε τη συζήτηση χωρίς να λέει κάτι ουσιαστικό) απείλησε ότι θα συνεχίσει και στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, μετά όμως σηκώθηκε να φύγει, κάθισε, ξανασηκώθηκε και τελικά έφυγε από το στούντιο,διότι δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει τον συλλογισμό(!) του, όπως ο ίδιος έλεγε συνεχώς.

"Επιτέλους ολοκλήρωσε", είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, την ώρα που αποχωρούσε ο κ. Κεφαλογιάννης. "Τον ευχαριστούμε για την παρουσίαση της εκπομπής", συμπλήρωσε σκωπτικά κι ο Βασίλης Καπερνάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom