Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μία σφαίρα για το Στουρνάρα.... με το ταχυδρομείο!

Ευτυχώς ο Αυτοκράτορας ζει!!!!
Γιατί άραγε διέρρευσε η είδηση,αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα;
Δεν ξέρουν ότι σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει;
Ποιοι και γιατί πάνε να κάνουν ήρωα το Στουρνάρα;
Ζείδωρον

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της είδησης ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έγινε παραλήπτης ενός φακέλου, που περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό για τη ζωή του σημείωμα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση ή αν είναι κάποια απειλή από επιχειρηματικά συμφέροντα που θίγονται, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και κάποιος αγανακτισμένος από τα οικονομικά μέτρα πολίτης.

Το γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία όχι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών και στο περιβάλλον του κ. Στουρνάρα, αλλά γενικότερα στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου.

Καθώς φαίνεται, η όξυνση του κλίματος, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο δημόσιο βίο, τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο...

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα antinews.

Όπως είναι φυσικό, στην Αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός, μετά το φάκελο με σφαίρα που έφθασε το πρωί στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών.

Ο φάκελος με τη σφαίρα παρελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο φάκελο υπήρχε ένα σημείωμα, που έφερε την υπογραφή «Κρητική Επανάσταση».

Το φάκελο παρέλαβε η γραμματέας του υπουργού και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom