Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λες ΨΕΜΜΑΤΑ Πάνο Καμμένε — Η Μνημονιακή νΤροπολογία σημαίνει ΑΝΑΤΡΟΠΗ Υφιστάμενου Νομικού Καθεστώτος — Σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ


=== ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!
   === Ο Π.Καμμένος, για να «διασκεδάσει» τον θόρυβο που προκάλεσε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ υπερψήφισης, της προδοτικής διάταξης, με την οποία ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι περιορισμοί, στις πωλήσεις νησίδων και βραχονησίδων στις παραμεθόριες περιοχές, ο μνημονιακός πλέον πρόεδρος  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μίλησε μετά από 48 ώρες, στο προσυνέδριο του αποκόμματός του στα Ιωάννινα, για την θετική ψήφο των ΥΠΕΡ-μνημονιακών του βουλευτών, στη ντροπολογία για το ξεπούλημα των μικρών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ νησιών. Ο ισχυρισμός του, πως δήθεν«Εαν δεν πέρναγε η τροπολογία το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορούσε να νοικιάζει νησιά χωρίς την άδεια κανενός» πέρα από χονδροειδέστατο ψέμα, είναι και το αποκορύφωμα μιας πολιτικής αλητείας και εμπαιγμού του Ελληνικού λαού!!!!

=== «Το ΤΑΙΠΕΔ διοικήται απο ξένους. Θεωρήσαμε ότι ασφαλιστική δικλίδα που μπορούσε να μπει ήταν να υπάρχει η σύμφωνη γραπτή γνώμη των τεσσάρων αρχηγών των επιτελείων ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ» πρόσθεσε ο αρχικωλοτούμπας!!!!
   === «Καλώς όσοι δεν την ψηφίσανε, δεν την ψηφίσανε γιατί υπάρχει μια Συνταγματική διάταξη που λεει για την ελεύθερη ψήφο κατά συνείδηση του βουλευτή» συνέχισε ο κρυφομνημόνιος!!!!

   === Η αλήθεια είναι ότι ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ νομοθετικό καθεστώς (άλλωστε αυτό σημαίνει ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – έρχεται η προδοτική διάταξη των νεοχουντικών βουλευτών, για να ακυρώσει τη μέχρι τότε νομοθεσία, που έδενε τα χέρια των μνημονιακών βουλευτών και των ξένων αφεντικών τους!!!!!!). 
   === Με το καταργημένο πλέον νομικό καθεστώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ, το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορούσε να πουλήσει ή να εκμισθώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ!!! 
   === Ποιος να ξεχάσει τους «αδικημένους» ιδιοκτήτες νησίδων, που έβγαιναν στα σιωνιστικά κανάλια και στις πουλημένες εφημερίδες, για να παραπονεθούν, ότι ο νόμος δεν τους επιτρέπει να ξεπουλήσουν ή να νοικιάσουν παραμεθόρια γη νησιών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και να οικονομίσουν μερικά εκατομμύρια!!!!
Πάνο Καμμένε αποδείχθηκες ο ποιο ύπουλος απ΄ όλους. Είσαι κι΄ εσύ, ακόμα ένας άχρηστος πατριδοκάπηλος και χτύπησες πισώπλατα. Θα υπάρξει και συνέχεια!!! Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!!
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom