Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

"Ζωή από την αρχή"! Αύριο η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα


Η παράδοση που δημιούργησε τα πέντε τελευταία χρόνια η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα,στα μέσα του Φλεβάρη να φέρνει στον κόσμο κι από ένα πνευματικό της παιδί,συνεχίζεται και φέτος με την έκδοση του έκτου κατά σειράν βιβλίου της.

Ξεκίνησε τη συγγραφική της δραστηριότητα με το "Παιδί της αγάπης" το 2008,συνέχισε με το "Μάτια μου",το "Αν δεν υπήρχε αύριο",το 2011 "Όταν αγαπάς είναι για πάντα",συνέχισε το 2012 με μια συγκλονιστική ιστορία,"Η γυναίκα που ήξερε μόνο ν'αγαπάει" και ακάθεκτη κόντρα στα μέτρα που θεωρούν τα παιδιά φορολογικό τεκμήριο μας μιλά για τη "Ζωή από την αρχή"!

Ολα τα βιβλία της Μαρίας Τζιρίτα είναι από τις εκδόσεις Ψυχογιός και επίσης όλα αγκαλιάστηκαν θερμά από το αναγνωστικό κοινό!
Το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και με το "νεογέννητο",που κυκλοφορεί ήδη από τις 7 Φεβρουαρίου. 

Αύριο Τετάρτη 13/2 θα γίνει η παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου στον Ιανό, Σταδίου 24,στις 18:00 το απόγευμα, για μια... ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Τίνα Πανώριου,ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος.


Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα
Ο Αχιλλέας Πανόπουλος, μαθητής της τρίτης λυκείου, μια μέρα εξαφανίζεται από προσώπου γης χωρίς καμία προειδοποίηση. Η μητέρα του, η Νατάσα, με τη βοήθεια του διοικητή Δημήτρη Δρίβα, κινεί γη και ουρανό για να βρει τα ίχνη του γιου της. Στην πορεία της έρευνας τραγικά μυστικά, πάθη και λάθη βγαίνουν στο φως και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Λίγο καιρό αργότερα, η Νατάσα, από μια τραγική στροφή της μοίρας, θα βρεθεί κατηγορούμενη για την πιθανή δολοφονία του ίδιου της του παιδιού. Ο διοικητής, που έχει αρχίσει να τρέφει ερωτικά αισθήματα γι’ αυτήν, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες που τη βαρύνουν.
Πού βρίσκεται ο Αχιλλέας; Ποιο τραγικό μυστικό του αποκαλύφθηκε τη μέρα που εξαφανίστηκε και ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος γι’ αυτό; Θα καταφέρει η Νατάσα να βρει το παιδί της και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος που τους οδήγησαν ως εδώ; Ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά και δεν θα έχει την ευκαιρία για μια ζωή από την αρχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom