Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Aπίστευτο! Εκοψαν το δάχτυλο βρέφους στο νοσοκομείο Μυτιλήνης!


Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μία μαθητευόμενη νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έκοψε κατά λάθος με ψαλίδι το δαχτυλάκι του 5,5 μηνών βρέφους, όπως κατήγγειλε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του... «Αρχιπελάγους», ο Αριστείδης Παριανός κάτοικος Καλλονής.

Ο κ. Παριανός μαζί με τη σύζυγό του Μαρία είχαν πάει στο Νοσοκομείο για να αφαιρέσουν από το χεράκι του άτυχου παιδιού την πεταλούδα από τον ορό που του είχαν τοποθετήσει.

Την αφαίρεση, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, την ανέλαβε μία μαθητευόμενη νοσηλεύτρια
η οποία στην προσπάθειά της να αποκολλήσει τις γάζες από το χεράκι του βρέφους χρησιμοποίησε ένα μεγάλο ψαλίδι με το οποίο ακρωτηρίασε το δαχτυλάκι του.

Οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν το ατύχημα όταν γύρισαν στο σπίτι τους και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι από το ένα δάχτυλο του παιδιού ήταν κομμένο περίπου 1,5 πόντο από αυτό και το οποίο όπως υποστηρίζουν η νοσηλεύτρια το πέταξε για να μην αφήσει ίχνη.

Αμέσως επέστρεψαν στο Νοσοκομείο όπου έγινε άμεση εισαγωγή του βρέφους για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε.

Αναζήτησαν την μαθητευόμενη νοσηλεύτρια αλλά χωρίς να καταφέρουν να τη βρουν αφού όπως υποστηρίζουν την έκρυψαν οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου.

Έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αστυνομία.

Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν στο Νοσοκομείο σαν πολίτες Γ' Κατηγορίας επειδή είναι αθίγγανοι.

Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom