Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επιτροπή για γέλια και για κλάματα!!!! Ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης βάζει την... κορμάρα του για να προστατέψει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου,τραυματίστηκε ο Βασίλης Καπερνάρος (βίντεο)

Μπορεί να είναι βέβαιον πως η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά και μάλλον θα βγει κι ο Παπακωνσταντίνου λάδι.
Ομως είναι εξ ίσου σίγουρο πως τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε απ' όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις της,οι οποίες αν μεταδίδονταν ζωντανά θα έσπαγαν ρεκόρ τηλεθέασης.
Πρωταγωνίστρια ως συνήθως η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι από κοντά ο Γεωργιάδης και λοιποί εθνοπατέρες.

Μόλις τη δεύτερη μέρα η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά με την οποία:"ζητάει παρέμβαση για την... "απειλή ξυλοδαρμού της με κλειστά φώτα"!"
Κι αμέσως έσπευσε να την προστατέψει με την ... κορμάρα του ο Αδωνις Γεωργιάδης,άσχετα αν μετά της τα 'χωσε κανονικά!!!

Δείτε τι δήλωσε στη ΝΕΤ:

"Ως προς το δελτίο Τύπου της κ.Κωνσταντοπούλου για τις απειλές που δέχεται και προσπαθούν να την φοβίσουν για να μην κάνει την δουλειά της θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής", τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

"Πρώτον ουδέποτε ούτε εντός επιτροπής, ούτε εκτός, οιοσδήποτε βουλευτής εξέφρασε απειλές περί σωματικής βίας προς την κ. Κωνσταντοπούλου, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και τα πρακτικά. Δεύτερον αν η κ. Κωνσταντοπούλου φοβάται και γι' αυτό δεν θέλει να κάνει την δουλειά της, δεσμεύομαι προσωπικά με το κορμί μου να την προστατεύσω".



Σήμερα τρίτη μέρα της συνεδρίασης είχαμε τον τραυματισμό του Βασίλη Καπερνάρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ίδιας επιτροπής 

- Τραυματίας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής Βασίλης Καπερνάρος
- Τι δήλωσε στο Newsit η σύζυγός του
- Επαθε κάταγμα στο χέρι και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο
- H Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμενε να μην διακοπεί η εξέταση του κ. Πλασκοβίτη που είχε ξεκινήσει από τις 11.30 το πρωί
- "Εχεις κάνει 400 ερωτήσεις και επειδή δεν έκανες 401 σημαίνει ότι συγκαλύπτουμε;" της είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Και να σκεφτεί κανείς πως αυτή είναι η 3η ημέρα συνεδριάσεων της Προανακριτικής Επιτροπής.
Ενας τραυματίας στο νοσοκομείο και ένας τρικούβερτος καβγάς με πρωταγωνίστρια τη συνήθη ύποπτη, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε πως λύεται η συνεδρίαση κι αυτό έγινε μετά από 5 ώρες ανάκρισης του κ. Πλασκοβίτη.

Ο Βασίλης Καπερνάρος άρχισε να χτυπά το χέρι στα έδρανα και να διαμαρτύρεται πως έχει και άλλες ερωτήσεις να κάνει. Αποτέλεσμα; Ένα σπασμένο δάκτυλο.

Το Newsit επικοινώνησε με την σύζυγο του βουλευτή και μας ενημέρωσε ότι αυτή την ώρα είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ο σύζυγός της έχει πάθει κάταγμα και περιμένει να του βάλουν γύψο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου να κοιτά προς το μέρος του κ. Πλασκοβίτη και να τον προειδοποιεί πως είναι παράνομο να σηκωθεί να φύγει και να ζητά να μη το πράξει… Απευθυνόμενη δε αμέσως μετά στον Χρ. Μαρκογιαννάκη φέρεται να του είπε πως τον κατηγορεί ευθέως για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη.

Στο χορό δε θα μπορούσε να μην μπει και ο Άδωνις Γεωργιάδης και απευθυνόμενος προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεσπάθωσε»: «Εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας ως πρόεδρο λαϊκού δικαστηρίου να σφάζετε κόσμο όπως και τότε!» φέρεται να είπε.

Οι φωνές ακουγόταν μέχρι τους διαδρόμους και ο Πρόεδρος της Προανακριτικής εξερχόμενος της αιθούσης αναφώνησε: «Δεν αντέχω άλλο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί μετά τις 6 με την κατάθεση του πρώην Πρέσβη στη Γαλλία Ηλία Κλη, στενό συνεργάτη σήμερα του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom