Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ της ΞΑΝΘΗΣ!!! ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!



Σεσημασμένος βιαστής που για το ίδιο αδίκημα είχε ξαναμπεί φυλακή αλλά και γείτοντας της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου, είναι το ΚΤΗΝΟΣ που βίασε και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την άτυχη 34χρονη κοπέλλα,σήμερα το πρωί στην Ξάνθη!
Πρόκειται για ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ που γνώριζε τις κινήσεις του θύματος και φαίνεαι πως είχε προσχεδιάσει μάλιστα τον βιασμό της, ενώ έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για βιασμό αλλά δυστυχώς αφέθηκε ελεύθερος....

-Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, οι αρχές οδηγήθηκαν στην σύλληψή του ΚΤΗΝΟΥΣ από αποτυπώματα που βρήκαν σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο του εγκλήματος και στο ένα μηχανάκι και γύρω αντικείμενα, ενώ ο φάκελος που διατηρούσε ο δράστης στην ασφάλεια για παρόμοια μάλιστα αιτία, οδήγησε στη σύλληψή του. 

Οι αρχές δεν δίνουν τα στοιχεία του ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ και δεν επιβεβαιώνουν αλλά και δεν διαψεύδουν την είδηση, ενώ έγκυρη πηγή μας είπε  με νόημα ότι "ο δράστης γνώριζε όλες τις κινήσεις της κοπέλας και τα κατατόπια γιατί ήταν ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ή γείτονάς της και παρακολουθούσε έτσι τις κινήσεις της, προσχεδιάζοντας το τερατώδες έγκλημά του"!

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 35 χρονών που ήδη ανακρίνεται από την Ασφάλεια Ξάνθης και για άλλα πιθανά εγκλήματα ή επιθέσεις κατά γυναικών στο παρελθόν.

Με το που θα έχουμε ωστόσο κάτι νεώτερο, θα επανέρθουμε με περισσότερα στοιχεία...και κυρίως με το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΩΝΥΜΟ του!

Περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου και καταστήματος Φρούτων απο το Μυρωδάτου Ξάνθης με το όνομα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για 2-3 βασμούς την Ασφάλεια Ξάνθης, είναι ο στυγερός δολοφόνος, το ΤΕΡΑΣ που αφού πρώτα βίασε, στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα οτι διατηρούσε και μανάβικο στην ίδια γειτονιά (με το θύμα) και προσφάτως αρραβωνιάστηκε και γι' αυτό μετακόμισε απο το χωριό του στη Ξάνθη και στην ίδια γειτοιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου την οποία είχε βάλει στο "μάτι" και παρακολουθούσε τις κινήσεις της....

Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό και στο παρελθόν έχει διαπράξει 2-3 βιασμούς, ενώ ήταν αναμιγμένος και σε χοντρή υπόθεση ναρκωτικών με κάτοικο του Δήμου Αβδήρων. Αυτήν την ώρα ανακρίνεται απο την Ασφάλεια Ξάνθης και έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Είναι 35 χρονών και στο ΜΥΡΩΔΑΤΟ είναι "γνωστός" ο βίος και η πολιτεία του....Το όνομά του θα γραφεί στην ιστορία ως ένας απο τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ανθρωπότητας!!! Δυστυχώς.....

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Στην οδό ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 30 μένει το ΚΤΗΝΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ με το όνομα Χρήστος Παπάζογλου. Αυτήν την ώρα ερευνάνε το διαμέρισμά του αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης με επικεφαλής Εισαγγελέα, ενώ όλη η πολυκατοικία είναι περικυκλωμένη απο αστυνομικός.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας έμενε σε ένα 2άρι στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας και μάλιστα χρωστάει ενοίκια απο....πέρσι καθώς προφασίζονταν οτι δεν πάει καλά το μανάβικο που διατηρεί στην 40 Εκκλησιών, στην γειτονιά του θύματος.

Όπως το πρωϊ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ γράφοντας το όνομα της αδικοχαμένης κοπέλλας Ζωής Δαλακλίδου, έτσι τώρα γράφουμε και το όνομα του στυγερού δολοφόνου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!!!
Που ήδη όπως λένε οι πληροφορίες μας, επικαλείται...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

Σε σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα προβεί αύριο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης.

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΨΗΛΑ αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ!!! Το έγκλημα του οποίου δυστυχώς θα παραμείνει ως ένα από τα πλέον ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ εγκλήματα σε όλο το κόσμο!

Ολο το ρεπορτάζ για τη σύλληψη του κτήνους είναι από τρεις διαδοχικές αναρτήσεις του Μαχητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom