Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μπράβο ρε Φωτεινή! άργησες αλλά το βρήκες

"Όχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, ζήτησε η κυρία Φωτεινή Πιπιλή στην αρμόδια  κοινοβουλευτική επιτροπή και εξήγησε γιατί: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο». Η κυρία Πιπιλή είχε δίκαιο, αφού σε καμία άλλη χώρα δεν χρησιμοποιούνται άγιοι και εκκλησίες στις στάσεις και πρότεινε κάτι το πραγματικό ωραίο. «Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση  σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε."
================
Ο,τι διαβάσατε δημοσιεύτηκε στο Βηματοδότη την Παρασκευή.
Εμείς λέμε μπράβο και στα δύο τσακάλια (Φωτεινή και Ψυχάρη) της δημοσιογραφίας,που μπορεί να άργησαν λίγο αλλά βρήκαν επιτέλους τι ακριβώς φταίει που η Ελλάδα βαδίζει το δρόμο της καταστροφής!!!!!
Και στεκόμαστε εδώ,στη γεροντική άνοια,δεν θέλουμε να το προχωρήσουμε παραπέρα και να μιλήσουμε για σκόπιμη προσπάθεια εξοστρακισμού της θρησκείας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom