Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ:72χρονος απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων - Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια


72χρονος έχει εισβάλει στο κτίριο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη και απειλεί να αυτοπυρποληθεί…ενώ κρατάει όμηρο τη διευθύντρια
Aυτή τη στιγμή αστυνομικοί αποκλείουν την περιοχή με κορδέλες και οι υπάλληλοι έχουν βγει έξω από το κτίριο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος έχει στην κατοχή του ένα μπιτόνι με βενζίνη και ένα πιστόλι κρότου- λάμψης, ενώ είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με "φρουτάκια" στα Γιαννιτσά.

parakatathikwn1
Πανικός στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ερμου και Καρολου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης. Λίγο μετά τις 09.30 ένας καλοντυμένος άντρας, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και την αιφνιδίασε. 

Έριξε στο πάτωμα ποσότητα βενζίνης που κουβαλούσε, την ακινητοποίησε και από εκείνη τη στιγμή απειλεί να βάλει φωτιά. Ο 72χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί χρήματα από το ταμείο και απειλεί πως αν  το πρόβλημά του δεν λυθεί άμεσα, θα κάνει πράξη την απειλή του.

Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Άντρες μπήκαν μέσα και μέχρι αυτή την ώρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Δεν τον έχουν πλησιάσει καθώς δεν θέλουν να τον εκνευρίσουν. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής που δεν έχει σταματήσει να του μιλάει.

Η κυκλοφορία έξω από τα ταμείο παρακαταθηκών και δανείων έχει διακοπεί. Ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνθηκε από το κτίριο και οι περισσότεροι έχουν παραμείνει απ'έξω και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Βλεπουν από το παράθυρο τη διευθύντρια να δείχνει ψύχραιμη και να συνομιλεί με τον άντρα που την κρατάει όμηρο...

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος απασχολεί την Υπηρεσία, καθώς έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και αντιμετωπίζει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη βουλη επρεπε να παει.

Read more: Go to TOP and Bottom