Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κηπουροί της Μέρκελ

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κηπουροί της Μέρκελ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι κυβερνώντες δέχονται τα πάντα αναζητώντας σαθρά προσχήματα, με το Σαμαρά να απειλεί με πείνα μέσω …Στουρνάρα, με τον Βενιζέλο να φωνάζει για αποφάσεις που ισχύουν από τον Μάρτιο και τον Κουβέλη να ψάχνει στα εργασιακά το άλλοθι για την οριζόντια λεηλασία των εισοδημάτων. (Σελ.3)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Παλιά τους τέχνη …κόσκινο. Την τακτική των ψυχρών εκβιασμών άρχισαν οι τρεις καμπαλέρος για να περάσουν τα μέτρα από τη Βουλή. (Σελ. 4,5)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινος συναγερμός με ορίζοντα το συνέδριο. Αποφασισμένη να συνδέσει όλες τις απόψεις η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. (Σελ. 8, 9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
 Γερμανική εισβολή με τις ερπύστριες της Deutsche Bank και στρατηγικό στόχο των Γερμανών τον έλεγχο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. (Σελ.16, 17)
 
ΜΝΗΜΟΝΙΟ:  Η  «απολογία»του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ και οι αναλύσεις του με την ιδιότητα του «σωτήρα» της Ελλάδας, εν μέσω πλήρους εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. (Σελ. 18, 19)
 
ΣΤΟ «IN VITRO»: Ποια είναι τα καινοτόμα σκευάσματα που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα για άλλη μια φορά έμειναν εκτός λίστας.Ακόμη: Μαθαίνουμε τα πάντα για την επιληψία / Ποια είναι τα 12 «σημάδια» του καρκίνου που οι άνδρες αγνοούν / Οι τροφές της αντιγήρανσης.

2 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αυτή την "απολογία" Παπ θα ήθελα να την ακούσω!
Ούτε ο Αρκάς!!!
Καλημέρα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντιγόνη μου καλημέρα!
Το αίτημά σου ικανοποιήθηκε,δες την ανάρτηση στις 13:10 μμ σήμερα.Δεν είναι βέβαια απολογία αλλά δικαιολογίες του κ..... από έναν άνθρωπο που δεν ντρέπεται για όσα έκανε εν γνώσει του αλλά έχει το θράσος να εισπράττει και μισθό βουλευτή ενώ βρίσκεται συνέχεια στην Αμερική!

Read more: Go to TOP and Bottom