Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τάβλιασε ο Στουρνάρας από υπερκόπωση! Στο τσακ πρόλαβε και μας έσωσε

Πολύ εύκολα κουράζονται οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης,αρχής γενομένης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!Αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να είναι ο πέμπτος ο Στουρνάρας που εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο.ή κουράζονται υπερβολικά ή άρχισαν να πιάνουν οι κατάρες του κόσμου!
Διαλέγετε και παίρνετε!
Θα πρέπει όμως να μας εξηγήσουν πως ένας κατάκοπος άνθρωπος που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον πρωθυπουργό στου Μαξίμου και το απόγευμα στις 6:30 με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ.
Ας τον έχει καλά ο Θεός κι αυτόν αν κι όλα εδώ πληρώνονται.
Ζείδωρον
- Ο υπουργός Οικονομικών μπήκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε βαριά ίωση και υπερκόπωση
- Πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη
- Οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι του αλλά αυτή την ώρα είναι στο Μαξίμου



Αναβλήθηκε η συζήτηση ερώτησης για τα προνόμια των στελεχών των Τραπεζών, λόγω ασθένειας του υπουργού Οικονομικών.


'Οπως ενημέρωσε ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη που παραπονέθηκε διότι οδηγήθηκε στην αναβολή η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του σχετικής με την επέμβαση των Επιτρόπων του Δημοσίου στα προνόμια των golden boys των Τραπεζών, «δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο».

Όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, την ερώτηση δεν θα μπορούσε να απαντήσει ούτε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης διότι δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τα στοιχεία που σχετίζονται με το όλο θέμα.

Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών με το ερώτημα αν οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών έχουν ελέγξει τις πολιτικές παροχών (προνομίων) προς τα μέλη των Διοικήσεων και τα Διευθυντικά Στελέχη των Τραπεζών. Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι σύμφωνα με το Ν. 3723/2008, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής παροχής στα στελέχη των Τραπεζών. 
newsit

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εδώ που τα λέμε ΟΥΤΕ ΨΎΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ αυτήν την εποχή τουλάχιστον...Αλλά όπως λες και Συ όλα εδώ πληρώνονται (;;;;;)

Read more: Go to TOP and Bottom